Gdybym nie popatrzył w lusterko i nie zatrąbił - mielibyśmy harda. Następnym razem się poprawię!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jak czytam opisy fantastico to tak jak bym czytał akta policyjne, lub oglądał 997, do zgonów jak najbardziej pasuje.
Nie tu..............
Wpis miał być pod "Zabicie się człowieka przez skok na spadochronie".
Nie tu..............
Wpis miał być pod "Zabicie się człowieka przez skok na spadochronie".
Tamtego ja jak jadę prawym pasem to się nie zatrzymuje przed przed przejsciem, a niech plebs czeka
Zimne piwo za kontrolowanie sytuacji, choć z drugiej strony szkoda że nie było harda, wkurwiają mnie takie pizdy co lezą przez przejście bez patrzenia się czy coś nie nadjeżdża...
Czemu zatrąbiłeś ?? Co z ciebie za sadol, mógłby być świetny materiał, a tak wszystko schrzanione.
Mija kolejna godzina i dalej nie wiemy co z tym przejściem.
gregor40 napisał/a:
Gdybym nie popatrzył w lusterko i nie zatrąbił - mielibyśmy harda.
jak mogłeś tak spierdolić...
Babka wygląda jakby jeszcze się wkurwiła i nie ogarnęła czemu na nią trąbisz
BrianGriffin napisał/a:
Mija kolejna godzina i dalej nie wiemy co z tym przejściem.
Zaraz założę gumofilce i przejdę się wpierdolić autorowi.
Pół dnia czekam o chuj chodzi z tym przejściem a on dalej milczy.
Jakiś spisek chyba.
widzę, że spora część komentujących to pedały i nie ma dla nich różnicy chłopak z długimi włosami a dziewczyna
Zastanawia mnie zawsze co myślą tacy ludzie którzy uniknęli kalectwa/śmierci w tak głupi sposób.
koloonda napisał/a:
Jak oceniasz ten wideorejestrator?
Bardzo rewelacyjnie. Przez rok bezobsługowy. Jedyna wada - zapinany do uchwytu na zatrzask a nie na magnes. W tej klasie powinien być magnes.
Równie dużo chodzę pieszo co prowadzę samochód. Według świeżych przepisów na skrzyżowaniu bez sygnalizacji świetlnej kierowca ma obowiązek stanąc przed pasami, gdy pieszy stoi przed przejściem. Również jeśli mnie pamięc nie myli kodeks r.drog. ma w zapisie wzmianke o obowiązkach pieszego czyli upewnienie się co do nadjeżdzającego auta. Lewo - prawo - lewo. I można iśc. Po 10 latach jeżdzenia samochodem dopiero teraz widze jakimi debilami są piesi. Uje.bali kierowców w zatłoczonych korkami miastach tym całym śmiesznym obowiązkiem, gdy treptoloty do tej pory smartfonik w łapce, czapka na dekiel i nie istnieje. W wielu innych państwach pieszy odpowiada sam za siebie w takich sytuacjach. Szkoda, ze jej nie j.ebło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów