📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Już się bałem, że nie zdarzę jako pierwszy to wstawić
EDIT: Linki "O kurwa Diabeł" były już niestety tutaj zajęte.
EDIT: Linki "O kurwa Diabeł" były już niestety tutaj zajęte.
@TheNajdas,
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Nikodem_Szulcc napisał/a:
Wszedłem w komenty pod filmem poltorej godz po tym jak go obejrzałem ( bo wczesniej ich nie było), żeby dowiedziec sie co to jest na filmie...
I ujrzałem owoc inteligencji teraźniejszych sadoli /\
Bongman wróć... bez Ciebie ta strona stacza sie poniżej Twojego poziomu... Byłeś wyznacznikiem maximum chujowatości, tragedi, suchości, głupoty, nikt nie był wstanie Cie pokonać. Jednak był to jakiś poziom... a teraz?
Gdzie Ty jestes? ...
Wyliż mu jeszcze dupę i possaj wacka brązowy nosku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów