18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
O nie, nie, nie, nie
KamykHC • 2011-11-26, 23:51
Przypomnijmy sobie dawne czasy świetnych, nieodmóżdżających kreskówek typu pikacze, naruta i inne napierdalające prądem/ogniem dziwadła. Jak dla mnie jedna z najzabawniejszych postaci Looney Tunes, poza Kurakiem oczywiście ten tego
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.................. 2011-11-27, 19:59
dziczek91, wyślij na pw. Nikomu nie powiem.
Zgłoś
nightlion 2011-11-27, 21:40
ej! odczepcie sie od naruta! po dragonballu, nie ma i nie bylo nic lepszego..
Zgłoś
KamykHC 2011-11-27, 21:56 1
@nightlion: ja nie mam nic do anime. Mój opis sugeruje tylko, że stare kreskówki są lepsze. Po nich dzieci nie przegryzały sobie kciuków ani nie dostawały ataków epilepsji. Nikt nie kazał psu rzucać "pioruna" na matkę i nie próbował przywoływać jakiejś świnio-żabo-myszy by najebać koledze.
Zgłoś
okanslig 2011-11-27, 21:56 3
Pitis napisał/a:

Tak, teraz pokazaliście 100% waszego dzieciństwa w dobie nie odmóżdżających kreskówek, oglądając to wyobraziłem sobie pracownika z PRL który mówi do swojego kolegi "idź po wino, albo nie idź po dwa" tak właśnie wychowały was kreskówki Loone Tones, Naruta pokemonki itp jak wy to nazywacie mają 10 razy więcej przekazów w jednym zdaniu jak całe serie waszych bajek już nie wspominając tej świnki którą kolega zapodał wyżej, ale co tam, ważne że wtedy wino było na pułkach... "LUDZIE FIRMY PRYWATYZUJĄ" jak to dlaczego? "DAJĄ WINO ZA TO" DOBRA PRYWATYZUJCIE i tak oto jednostki zarabiały miliony gdzie zwykły szary człowiek nie miał co do gara włożyć i tak jest do tej pory bo wasze wspaniałe bajki są takie nie odmóżdżające, tak samo it*sk GŁOSUJCIE NA MNIE BĘDĄ AUTOSTRADY! ALKOHOL NIE BĘDZIE DROŻEĆ, na to wasze wspaniałe pokolenie TAAK TAAK, dobra może jest te 40 km autostrady ale w międzyczasie sprzedał stocznie pare firm i ma zamiar lasy sprywatyzować no i nie oszukujmy się wielkimi krokami zbliżamy się do Greckich standardów, przestańcie pier*olić najpierw obejrzyjcie potem komentujcie wielcy znawcy wielce dorośli a iq nie wystaje poza trzy cyfrową liczbę..

Co Ty pierdolisz?
Zgłoś
nightlion 2011-11-27, 21:59 2
@kamykHC - naturalnei ze masz racje! staer kreskowki klaszyny tom i jerry loney tones.. to bylo cos.. a teraz o czym sa? my sie uczylismy muzyki klasycznej w pogoni toma za jerym.. a dzisiaj co jest? pozal sie boze..
Zgłoś
KamykHC 2011-11-27, 22:04
@nightlion: dlatego też oglądam south park, futurame, family guy. Może FG nie jest zbyt ambitne ale cóż. Dobrym anime nie pogardzę i nie twierdzę, że nigdy nie obejrzałem Naruto. Wolę czytać mangę, niż oglądać anime
Zgłoś
D................i 2011-11-28, 1:54
a mi sie podobaja zarowno te stare kreskowki jak i naruto coz kwestia gustu mimo to nie spinam sie tym troll komentarzem widac ze autor chcial wzmiecic flame war
Zgłoś
u................k 2011-11-29, 17:23
poskramiacz napisał/a:

A co tam... Macie dzieci cały odcinek:

Podajcież piwo wujkowi...

Nie dam ci piwa za "dzieci". No bo w końcu "dzieciom" nie wolno alkoholu sprzedawać. Przykro mi.
Zgłoś
Novik 2011-11-30, 11:41
pamiętam go D teraz już wiem że on ćpał
Zgłoś
Majsteriusz 2011-12-10, 19:48
@Pitis

Stary cię bił po pijaku?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem