📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
selekcja naturalna
qbswwa napisał/a:
Członek rodziny to pies. Ratowanie za wszelką cenę. Piękne i smutne. Kociarze, nie zrozumieją. Ale pies to pełnoprawny członek rodziny. Przy stole może jeść jak dobrze wychowany. Kontakt dziecka z kotem jest co najmniej chujowy, ale pies zawsze przyjmie do swojego grona.
Miałem wiele psów.
Jak jakiś zdechł to płakałem jak małolat. Członek rodziny
A wy kociarze to zakopujecie by nowy kot nie znalazł i nie wpierdolił.
A wiecie, że kot was wpierdoli jak umrzecie i nie będzie się miał czym żywić??
Chuj wam w dupe.
Pies to przyjaciel, a nie usiłowanie przygarnąć zwierzze.
Dodaj jeszcze że koty wysysają krew niemowląt, składają jaja w zwłokach pobratymców i odpowiadają za globalne ocieplenie. Mam nadzieje że chociaż sprzątasz gówna z trawnika po tym swoim przyjacielu.
@qbswwa
Kot jest na tyle madry, (moj np) ze spierdala od dzieci, bo wie jak te go lapia, i sciaskaja. Zadnego czlonka rodziny nie drapnal, czy ugryzl. Jest zawsze zadbany czysty, tymczasem psina wraca ujebana blotem (a rasowe bydle z 1000zl) - Dodatkowo pies jest niegrozny, lecz gdy stoje obok niego, atakuje inne psy/dzieci.... (staje sie zazdrosny)
Kot jest na tyle madry, (moj np) ze spierdala od dzieci, bo wie jak te go lapia, i sciaskaja. Zadnego czlonka rodziny nie drapnal, czy ugryzl. Jest zawsze zadbany czysty, tymczasem psina wraca ujebana blotem (a rasowe bydle z 1000zl) - Dodatkowo pies jest niegrozny, lecz gdy stoje obok niego, atakuje inne psy/dzieci.... (staje sie zazdrosny)
Takiemu ładnemu murzynowi pan zdechł
Fake jak chuj. Pies nie jest mokry, pewnie wolał zdechnąć niż służyć u czarnego.
W moim domu od wielu lat jednocześnie są pies i kot, ewentualnie kilka kotów i zawsze nawiązywały one nić porozumienia. Nie stwarzały żadnych problemów, żyły w zgodzie, bez gryzienia się, walki. Jedynie w formie zabawy, ale nigdy jedno drugiego nie sponiewierało. Podobnie też nigdy nie zrobiły krzywdy domownikom, czy też gościom, którzy odwiedzali nas kolejny raz, czy też wydawali się im spoko. Sądzę, że zwierzęta czują więcej od ludzi i są w stanie określić już na samym początku, czy tego kogoś polubią, czy może wygryzą tchawicę. Obecnie mam trzy koty, rok temu niestety musiałem uśpić psa. Żadne nie sprawiało problemów, ino kotka to straszny mękol i wkurwia zawracaniem dupy, co nie zmienia faktu, że kochany zwierz. Jak każdy, który u nas jest. Jeśli jednak chodzi o najspokojniejsze zwierzątko, to gekon zajmuje pierwsze miejsce.
qbswwa napisał/a:
@up
chuj mnie obchodzi twój kot.
A nas twój zdechły pies.
Jak cie chuj obchodzi jego kot, to się nie wpierdalaj w dyskusje. Mnie jego kot obchodzi!
Pies popełnił samobójstwo w sumie każdy by to zrobił gdyby miał takiego pana.
po 1 każdy pies potrafi pływać
a po 2 masaż serca psu się robi jak leży na boku a nie na plecach... aha no i bez wdechów to też nie ma większego sensu
a po 2 masaż serca psu się robi jak leży na boku a nie na plecach... aha no i bez wdechów to też nie ma większego sensu
@michallodz masz taki sam poziom wiedzy jak właściciel psa z filmiku. Btw zawsze źle się kończy jak ktoś bierze psa, nie mając pojęcia o rasie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów