📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
widzę że tu kurwa jakaś autoreklama Korwina Mikke wchoj codzienna dawka czarnego humoru
k***a, kolejne forum opanowane przez gimnazjalnych fanów JKM. jak chcecie skrajnego liberalizmu, braku ingerencji państwa w gospodarkę, to do somalii wyjedźcie
Jak dla mnie ten koleś to zwykły pajac. Żaden polityk nie powinien się wypowiadać w ten sposób.
i teraz sobie porównajcie
1. Takie mówie co myśle, nie boje się swoich poglądów, popieram je argumentami
VS
2. chuj z wami, jak się nie podoba to wynocha, ja jestem moralny i tolerancyjny
dla mas i kolejnych "klonów przeciętnego kowalskiego" "maralność i tolerancja" to słowo klucz więc wygra 2.
"similis simili gaudet" (Podobny cieszy się podobnym) czyli w skrócie jak ktoś się różni wydaje się nam wrogim
1. Takie mówie co myśle, nie boje się swoich poglądów, popieram je argumentami
VS
2. chuj z wami, jak się nie podoba to wynocha, ja jestem moralny i tolerancyjny
dla mas i kolejnych "klonów przeciętnego kowalskiego" "maralność i tolerancja" to słowo klucz więc wygra 2.
"similis simili gaudet" (Podobny cieszy się podobnym) czyli w skrócie jak ktoś się różni wydaje się nam wrogim
Pierdoli głupoty. Z takimi poglądami to on jest zacofany
Z tym ze chca wyrwac matke z rodziny glupota! nikt nie myslal dajac takie oprocetowanie podatkowe
-eee ty..! damy tyle zeby zarabial mniej a zeby jego zona robila!
oni maja taki procet podatkowy zeby wszystko szlo do panstwa!!
aa zeby nasze kochane zonki nie musialy robic! to niech dadza nam zarobic! wpizdu! zygac mi sie chce od jego sluchana!
on zrujjnuje polske.. i sie bedzie z tego smial;/ pierdole takiego prezydeta!
-eee ty..! damy tyle zeby zarabial mniej a zeby jego zona robila!
oni maja taki procet podatkowy zeby wszystko szlo do panstwa!!
aa zeby nasze kochane zonki nie musialy robic! to niech dadza nam zarobic! wpizdu! zygac mi sie chce od jego sluchana!
on zrujjnuje polske.. i sie bedzie z tego smial;/ pierdole takiego prezydeta!
faustrecht napisał/a:
widzę że tu kurwa jakaś autoreklama Korwina Mikke wchoj codzienna dawka czarnego humoru
1. Sprawdź co to autoreklama
2. w chuj
Dobrze gada. Feministki tylko pierdolić potrafią ale jak przyjdzie co do czego i mają wnieść szafę na 4 piętro to już im się nie podoba...
Świetny człowiek, świetna wypowiedź.
baby mogą sobie wybrac każdą robote? zapraszamy do kopalni, do fabryki, na obrabiarki cnc itd. mężczyzna nie umiałby roznieść poczty po firmie? siedzieć 8h przy biurku i nawijać o pierdołach? JKM jest pozytywnym czlowiekiem a krytykujecie go politycznie bo ma racje, mowi prawde i ma konkretne poglądy i cele które by zrealizował. a tego się boicie. wolicie znow słuchac obietnic mieszkań, pracy itd. pierdolenie
Przepraszam mamo i tato, ze prosiłem was 8 lat temu o głosowanie na tego Pana
Biorąc pod uwagę potencjał intelektualny WIĘKSZOŚCI użytkowników sadistica, idealnym kandydatem na prezydenta był by dla was Cejrowski..
i jaki światowy jest!
Biorąc pod uwagę potencjał intelektualny WIĘKSZOŚCI użytkowników sadistica, idealnym kandydatem na prezydenta był by dla was Cejrowski..
i jaki światowy jest!
Jaki Prezydent by nie był tak mamy UE i nic na to już nie poradzicie.
A mnie tam interesuje temat :
tvn24.pl/12690,1648990,0,1,olechowski-za-legalizacja-niektorych-narkot...
Pan Korwin Mikke uważany jest za wariata, a jego wypowiedzi co najmniej szalone, poparcie ma dość małe. Za to zdanie o Olechowskim jest dość niezłe a poparcie troszkę wyższe.
A mnie tam interesuje temat :
tvn24.pl/12690,1648990,0,1,olechowski-za-legalizacja-niektorych-narkot...
Pan Korwin Mikke uważany jest za wariata, a jego wypowiedzi co najmniej szalone, poparcie ma dość małe. Za to zdanie o Olechowskim jest dość niezłe a poparcie troszkę wyższe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów