18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Loaloa 2017-06-19, 3:27 4
Wy w tej polandii naprawdę zdziczeniem szybko doganiacie Ruskich i innych islamistów.
Zgłoś
minusator 2017-06-19, 5:29
Złotówa może mieć za to sprawę. Tak poza tym, niech sami wskoczą na ubera, skoro innym się to opłaca to i dla nich powinno . Zamawiasz Ubera a tutaj taksa przyjeżdża
Zgłoś
W................. 2017-06-19, 7:08
Zasadniczo mało już się udzielam, ale tutaj muszę... Świetna sugestia - kierowca UBER powinien wystawić rachunek temu taksiarzowi za "trzaśnięcie drzwiami" i skierować sprawę do sądu.
Zgłoś
Hazio 2017-06-19, 7:17
polsatnews.pl/wiadomosc/2017-05-10/zasadzka-na-kierowce-ubera-w-lodzi-...
Zgłoś
J................8 2017-06-19, 8:11
uber zarabia wiecej od nich wiec cebulactwo robi swoje
Zgłoś
WeedLover 2017-06-19, 9:00 31
Taksówkarze to największe zjeby i zera życiowe. Wystarczy popatrzeć na ich zachowanie. W dodatku te twarze filozofów życiowych tęskniące za rozumem.

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
Pawiu 2017-06-19, 9:07
Czemu taksiarze nie przejdą do ubera? były taksówkarz z renomą zarabiał by dość sporo, zapewne Ci sprytniejsi tak poczynili, ale reszta? zwykłe bezmózgi.
Zgłoś
Xian5 2017-06-19, 10:15 28
Haha jakie komentarze z wjazdami na ubera w tym artykule powyżej a dla mnie to zwykły napad i powinien rozjechać wszystkich w obawie o swoje życie. Zjebane taksy
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-06-19, 11:52 1
Dziwne... połowa taryfiarzy w Rzeszowie ma zainstalowane dodatkowe aplikacje do przewozu pasażerów....
A ubera nie mogą się doczekać

==============================================
Zgłoś
lm65 2017-06-19, 12:06 3
Aż strach iść gdzieś do pracy bo konkurencja może cię napaść i zajebać.
Ciekawe jak się dogadują pracownicy z lidla i biedronki?
Zgłoś
zairland 2017-06-19, 13:22
ProVVe napisał/a:

Złotówy nich się pierdolą jeszcze w tym roku w gdańsku mnie chuj przewiózł za 80zł ze starego miasta nad morze... Pierdolił, że jest remont jakiś a jak zadzwoniłem z ciekawosci zapytac pozniej do innej taryfy powiedzial max 40zł... Dlatego jebać i jeszcze raz ich jebać... Teraz będę tylko uberem latał.

Jesteś sam sobie winny, aż tak ci się spieszyło że nie mogłeś poświęcić 3 minut na skonfrontowanie cen u kilku taksiarzy? Gdyby chodziło o inną działalność usługową przeczytałbym że "wolny rynek i każdy może dawać ceny jakie mu się podobają- był pobyt i podaż na usługę".

Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...
Zgłoś
voidinfinity 2017-06-19, 15:11 6
Wąsaci i Wściekli

Pawiu napisał/a:

Czemu taksiarze nie przejdą do ubera? były taksówkarz z renomą zarabiał by dość sporo, zapewne Ci sprytniejsi tak poczynili, ale reszta? zwykłe bezmózgi.

Nie mieliby jak naciągać klientów.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
lakeroll 2017-06-19, 16:33 1
co oni się w jakaś milicję bawią, coś się im pojebało,
Zgłoś
Wiewór 2017-06-19, 16:42 1
Ostatnio taka kurwa taksówkarska by mnie na przejściu potrąciła razem z córką. Chuj mnie WIDZIAŁ z daleka. Nie zatrzymał się tylko poleciał drugim pasem.
Taksówkarze to są największe fajne, kurwy i oszuści. Mam nadzieję, że ich uber chujów zagłodzi co do jednego.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
domat1 2017-06-19, 17:26 4
Powili kończy się raj dla byłych milicjantów i innych zenków z wcześniejszą emeryturą.

Żeby się pozbyć takich "Taxiarzy" nie starczy Policja, czy sąd. Urwane lusterka, zbite szyby boczne i porysowany gwoździem samochód. Może wtedy się nauczą, że to klient ma pieniądze, a złotówa to zwykły usługodawca.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów