Jakby kogoś interesowało "latanie" bokiem kosztuje 500zl i 6pkt
Jakby kogoś interesowało "latanie" bokiem kosztuje 500zl i 6pkt
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdą jest tylko to, że pora chujowa na te popisy. Mogłeś poczekać do wieczora.
Jak długo od nagrania minęło, aż dostałeś mandat? Pytam, bo też czekam.
...cały czas jeździcie przepisowo jak pizdeczki
Nie jak pizdeczki. Tylko jak normalni i inteligentni ludzie.
Takie manewry można robić, gdy nie ma innych użytkowników drogi.
A w tej sytuacji kierowca bombowca zachował się jak debil.
Szkoda, że się nie wpierdoliłeś tym zdezelowanym, gównopseudo "wyścigowym" autem za które swoje zardzewiałe, obsrane i brzydkie BMW [...] Może byś się jebany debilu nauczył, że droga nie jest Twoją prywatną piaskownicą do dziecinnych zabaw.
Kurwa, ale mnie zdenerwował.
Ale się podnieciłeś. Sprzedaj Multiple i kup sobie coś innego. Albo idź se zwal.
Generalnie to super samochody, ale ich kierowcy to często bezmózgie matoły, jak kolega z filmiku. Psują tylko opinię normalnym ludziom. Nie dość, że nie umie "latać bokiem", to jeszcze stwarza realne zagrożenie.
P.S.
Ktoś ma BMW? Zauważyliście, że kierowcy innych marek za wszelką cenę próbują udowodnić, ze mogą jechać szybciej? Szczególnie przodują w tym kierowcy Audi. I im bardziej stare i rozjebane, tym kierowca ma mniejszego siurka i musi tym bardziej udowodnić, że umie szybciej. Wisi ci taki skurwiel 1,5 metra za zderzakiem, chociaż widzi, że nie da się wyprzedzać. To jest dopiero brak umysłu.
Ten z kamerką też dobry, wypierdolił za tobą jakbyś mu łubiankę truskawek zajebał.
Szkoda, że się nie wpierdoliłeś tym zdezelowanym, gównopseudo "wyścigowym" autem za które swoje zardzewiałe, obsrane i brzydkie BMW uważasz w jakieś drzewo albo najlepiej od razu na wysypisko tam gdzie Twoje i Twojego żałosnego auta miejsce. Za prokurowanie TAKICH sytuacji to powinni Ci zabrać prawko, postawić przed sądem i wpierdolić zawiasy. Może byś się jebany debilu nauczył, że droga nie jest Twoją prywatną piaskownicą do dziecinnych zabaw.
Kurwa, ale mnie zdenerwował.
Nooo, ale mu powiedziałeś!! uszy mu na pewno zwiędną i pójdzie w pięty.
A teraz idź i odpal na kilka minut swoje renault thalia bo jutro rano może ci nie odpalić na tym mrozie.
Jesteś pizda i tyle.
Po czym poznac kierowce bi em dablju? Sam Ci powie Czujesz sie lepszy prowadząc auto tej jakże prestiżowej marki? Ja np zauwazylem, ze każdy, ale to każdy kierowca BMW zawsze musi wyjść przed szereg... pokazac wszystkim, że to on najlepiej wyprzedza, najszybciej jedzie i w ogóle naj Jedyne naj, w którym przodują kierowcy BMW jest nasz kochany rozpierdol na przydroznych slupach, drzewach i przystankach. No, ale marka zobowiązuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów