📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
coopra napisał/a:
Dobrze, że w 2017 ma tam powstać rondo .....
Kurwa te rondo to tam miało od 2012 stać 2017 to kolejny termin po prostu
Drogi ruchliwe powinny się krzyżować za pomocą rond, a tutaj znaków przy drodze najebane tyle, że po drugim już się przestaje na nie patrzeć a obie drogi wyglądają na drogi z pierwszeństwem co może zmylić kierujących, którzy pominą oznakowanie pionowe - wiem, że wydaje się niemożliwym przeoczyć tyle znaków, lecz tutaj ilość nie idzie w parze ze skutecznością.
Moim zdaniem w wielu przypadkach niebezpieczeństwo na polskich drogach stwarzają sami projektujący tworząc własnie takie skrzyżowania czy też umieszczając pasy zaraz za wyjściem z zakrętu, przystanki autobusowe przed łukami drogi itd itp
Moim zdaniem w wielu przypadkach niebezpieczeństwo na polskich drogach stwarzają sami projektujący tworząc własnie takie skrzyżowania czy też umieszczając pasy zaraz za wyjściem z zakrętu, przystanki autobusowe przed łukami drogi itd itp
Lysack dla takich osób jak Ty, to powinna być na sadolu opcja: "UWAGA! IDIOTA! NIE CZYTAĆ!"
Mr Hyde napisał/a:
Lysack dla takich osób jak Ty, to powinna być na sadolu opcja: "UWAGA! IDIOTA! NIE CZYTAĆ!"
Fakt, przydałaby mi się
Pierwszy raz widzę takie czerwone progi w Polsce. W Czechach nawet na łagodnych zjazdach napierdolili takich czerwonych "dywaników" że czasem kierowce chuj strzela.
Może jakby postawili mur w odblaskowych barwach to by zauważył..... chociaż wątpię.
także mieszkam dość blisko tego skrzyżowania, nie ma miesiąca bez wypadku
sadistic.pl/wypadki-na-skrzyzowaniu-w-renskiej-wsi-vt266453.htm2908360
sadistic.pl/wypadki-na-skrzyzowaniu-w-renskiej-wsi-vt266453.htm2908360
Patrzę na datę filmiku, 2016 r. i nie wierzę. Jeszcze są w Polsce takie skrzyżowania?!? Na Śląsku czas się zatrzymał chyba w latach 90, bo taki układ powinien dawno zniknąć.
bleblebator1 napisał/a:
Projektant ok. Kierowcy auta z przyczepką i busa hujowi. Poziome, pionowe, ostrzegawcze o wypadkach, migające, stop. Wszystko widoczne jak na dłoni.
skoro nastawiali tyle tych ostrzeżeń to coś jest nie tak z tym skrzyżowaniem, zmęczenie, stres, zamyślenia tak skrzyżowań się nie buduje to są sidła, jeżdżę zawodowo ponad 10 lat bez wypadku nawet stłuczki nie miałem Bogu dzięki za to!! wież mi, jeszcze nie jeden wpierdoli się tam w jadącego prawidłowo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów