18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
misieq92 2015-12-22, 0:26 7
Chuj z prawnikiem i BMW, zwróćcie uwagę na zachowanie męzczyzny, który odruchowo łapie dziecko i oddala się. A ostatnio był bardzo podobny filmik też z wypadku tylko tym razem z kobietą i dzieckiem, która to miałą na niego wyjebane i ratowała sirbie, a nie dziecko. Tym się róznimy od głupich bab.
Zgłoś
Jarot 2015-12-22, 1:32 2
100PROcentZmC napisał/a:

O włos od harda

kurwa, teraz to strach po pijaku za kółko wsiadać i ludzi rozjeżdżać, bo jeszcze kurwa na hardzie można wylądować. Więzienie? Spoko. Dożywotni kac moralny po zabiciu ludzi po pijaku? Luz. Ale kurwa, tak od razu hard? Gdzie ta cała cywilizacja miłości do chuja?
Zgłoś
gomez1308 2015-12-22, 3:06
Nie wiedziałem że E60 tak staniało
Zgłoś
EvilDick 2015-12-22, 10:45
Kurwa - wszystkie wypadki w Lublinie i okolicach.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2015-12-22, 11:23
Powinien dostać czapę za usiłowanie morderstwa.
Zgłoś
i................n 2015-12-22, 12:39
Misiek_KRK napisał/a:

W 18 sekundzie widać BMW żony, też prawniczka, więc w jagorszym wypadku zapłaci mandat za niedostosowanie prędkości do warunków

audi a7/s7 jak już
Zgłoś
Maciekxxx 2015-12-22, 20:56
Bogaty prawnik a jezdzi e 60 bez przesady
Zgłoś
brakmaila 2015-12-22, 21:26
a poduchy nie wybiły ... spawany?
Zgłoś
taigatrommel 2015-12-22, 21:28
BMW - Bolid Młodzieży Wiejskiej
Powiedzcie mi, czemu nikt nie powoduje tyle wypadków, co cioty z beemek?
Zgłoś
Avalanger 2015-12-23, 3:15
@up - Lekcje z pszyry odrobione?

Naczelny hejter sadolowego analfabety.
Zgłoś
kurwiduplo 2015-12-23, 12:22
100PROcentZmC napisał/a:

Tak akurat prawnik,z nieoficjalnych źródeł dużo osób o nim pisało,żonka ma podobno lepszą furę.

A zresztą,znam faceta który jest posadzony na w chuj wysokim stanowisku,miesięcznie zarabia tyle ile większość osób przez cały rok,a jeździ zwykłą toyotą rav4.Jak widać samochód nie zawsze jest wizytówką człowieka,jak ktoś ma samochód od nowości to być może jest z nim za bardzo zżyty żeby wymieniać go na nowszy model skoro ten dalej ma się dobrze i jeździ,a e60 to całkiem fajna furmanka.

Poza tym chuj mnie obchodzi czym jeździ,obchodzi mnie to jakim jest debilem że wsiada po pijaku i powoduje wypadek w którym prawie giną ludzie.

Też znam chłopa, co ma kasy od chuja, a jeździ tylko mietkami 124, a innych nie chce. Tak na marginesie E60 to całkiem przyzwoity i solidny wóz, ale drogi w serwisie.
Zgłoś
taigatrommel 2016-01-02, 21:07
Avalanger napisał/a:

@up - Lekcje z pszyry odrobione?

nie mam czasu na pszyrę, bo właśnie zapinam twoją matkę, a co?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów