BKKW napisał/a:
Cieszycie się, że umarł, a nawet do głów Wam nie wpadnie, że na jego miejsce jest kolejka innych mu podobnych. Przyroda nie znosi pustki.
Wyzywacie innych od Żydów, a ja mam dwa pytania:
1. Jak Was w życiu Żydzi skrzywdzili, że ich tak nienawidzicie?
2. Narzekacie na Żydów, że złodzieje i w ogóle wszystko, co najgorsze, a oni tak naprawdę są przedsiębiorczy, stosują zasadę dywersyfikacji kapitału, przekazują wiedzę kolejnym pokoleniom itp. A "Polacy" zamiast sami ciężko pracować na siebie, ałą energię przeznaczają na narzekanie, obwinianie za całe zło, jakie ich spotyka, innych oraz życzenie innym źle w myśl zasady "Panie Boże, spraw, aby sąsiadowi krowa padła, jak i mi umarła". Czy naprawdę jesteście tak małostkowi?
Żydzi jak i każdy inny naród ma coś w sobie. W pewnym sensie są podobni do Niemców, ale dużo bardziej bezwzględni i skrupulatni.
Ludzie ich nie lubią, bo to jedyny naród, który z własnej zagłady potrafił zrobić biznes życia. Do tego wśród żydów panuje propaganda i silna niechęć do Polaków mimo wielkiej pomocy jaką od nas uzyskali. Także to działa w dwie strony.
Do tego starsi ludzie pamiętają jak to wyglądało 80 lat temu. Kiedy Żydzi mieli np. sklep i jak chcieli coś od Ciebie kupić, a Ty powiedziałeś, że to nie jest na sprzedaż to potem nie mogłeś nic u nich w jedynym sklepie w okolicy kupić lub po zaporowo wysokich cenach specjalnie dla Ciebie.
Opowieści jest miliony, a osobiście ja za to, że oczekują zadość uczynienia za wojnę od POLSKI to wszystkich bym ich do piachu posłał.