📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
willoo napisał/a:
Nie no szacun za opanowanie.... Jak ja bym zobaczył takiego wielkiego skurwysyna u mnie w aucie to na bank bym gdzieś się rozjebał w panice
Mi w aucie koło ryja łaził taki grubas że rosół na nim chińczyk by zrobił. Zabiłem go łokciem ale zboczyłem trochę, nie rozbiłem się ale zahaczyłem o krawężnik i auto mi podskoczyło na dobre 10cm z lewej strony.
No co za idiotki, awaryjne, hamowanie w moment, wybitka z auta, zajebałbym go butem/klapkiem i dalej w drogę. A tym którym szkoda pająka, żal mi was, jesteście takimi alienami że jedyne zwierzę które tolerujecie/was "toleruje" to takie które nie może być oswojone i jest owadem.
Wstrętny kurwa pająk.
Wstrętny kurwa pająk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów