📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz strasznie wielkie karaluchy w domu...
perefecto napisał/a:
gdyby nie ta gówniana piosenka to bym ci postawił piwo
Dokładnie to samo pomyślałem Nie wiem co gorsze:
ten ohydny pająk, robal czy też może ta muzyka
Hanock napisał/a:
Dziwne... pierwszy raz słyszę ten soundtrack...
Uff a już myślałem, że to Lux Aeterna...
No to oceniam - Laczki to masz zajebiste - KUBOTA?
Pierwszy chuj w dupę za hodowanie takiego ścierwa. Drugi twojej matce za hodowanie takiego ścierwa a trzeci za muzykę.
kurwa.... 4h walczyc z obiadem ???????
nie mogl mu szynki nakroic ???
moj kot tez karmy nie chce zrec, ale zawsze jak wezme szynke, przezuje ja i pogryze, i mu wypluje do miski to wpierdala jak malpa banany
nie mogl mu szynki nakroic ???
moj kot tez karmy nie chce zrec, ale zawsze jak wezme szynke, przezuje ja i pogryze, i mu wypluje do miski to wpierdala jak malpa banany
Fajny pomysł z fotką lasu. Pają musi się czuć zajebiście widząc, że sięga do połowy drzew. Moc go rozpiera.
Mimo że to tylko ugryzienie Geniculaty musze przyznać że robal zadziwiająco długo stawiał opór
A to fakt, Genie są cholernie waleczne. Jak kiedyś znajdę czas to wrzucę filmik, jak poradziła sobie z myszą. Piwko leci.
Twoja geniculata mógłbym nakarmić moje Poecilotherie
Pajaki, weze sa dla osob ktore chca na siebie zwrocic uwage. Mysle ze muszisz brac terarium na dwor zeby osiagnac cel.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów