📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Masz strasznie wielkie karaluchy w domu...
perefecto napisał/a:
gdyby nie ta gówniana piosenka to bym ci postawił piwo
Dokładnie to samo pomyślałem Nie wiem co gorsze:
ten ohydny pająk, robal czy też może ta muzyka
Hanock napisał/a:
Dziwne... pierwszy raz słyszę ten soundtrack...
Uff a już myślałem, że to Lux Aeterna...
Pierwszy chuj w dupę za hodowanie takiego ścierwa. Drugi twojej matce za hodowanie takiego ścierwa a trzeci za muzykę.
kurwa.... 4h walczyc z obiadem ???????
nie mogl mu szynki nakroic ???
moj kot tez karmy nie chce zrec, ale zawsze jak wezme szynke, przezuje ja i pogryze, i mu wypluje do miski to wpierdala jak malpa banany
nie mogl mu szynki nakroic ???
moj kot tez karmy nie chce zrec, ale zawsze jak wezme szynke, przezuje ja i pogryze, i mu wypluje do miski to wpierdala jak malpa banany
Fajny pomysł z fotką lasu. Pają musi się czuć zajebiście widząc, że sięga do połowy drzew. Moc go rozpiera.
Mimo że to tylko ugryzienie Geniculaty musze przyznać że robal zadziwiająco długo stawiał opór
A to fakt, Genie są cholernie waleczne. Jak kiedyś znajdę czas to wrzucę filmik, jak poradziła sobie z myszą. Piwko leci.
Pajaki, weze sa dla osob ktore chca na siebie zwrocic uwage. Mysle ze muszisz brac terarium na dwor zeby osiagnac cel.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów