A młody pierdoli
A młody pierdoli
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
[ Dodano: 2024-06-14, 17:22 ]
*podobnie.
[ Dodano: 2024-06-14, 17:23 ]
Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije.
Twoją matkę pewnie też tak bito, a Ty zapewne wyciągnąłeś telefon, młodzieńcze i zacząłeś to wszystko nagrywać. Prawda?
Ale tak serio ile ruscy ci płacą za sianie dezinformacji?
10 hrywien od komentarza.
10 hrywien od komentarza.
Twój komentarz przed edycją był lepszy. Strasznie jesteś niezdecydowany jak na ruskiego bota.
Twój komentarz przed edycją był lepszy. Strasznie jesteś niezdecydowany jak na ruskiego bota.
Przecież go nie widziałeś. Cieszę się, że powróciłeś do korzeni, bo dobry miałeś pomysł z tym nazywaniem mnie "ukraińcem", nie wiem jak to wyczułeś, ale tak to mnie potwornie wkurwiało, że byłem bliski napisania do ciebie "wypierdalaj", a wtedy byś mnie podpierdolił do admina. Na szczęście się opamiętałeś i już jestem spokojny.
Przecież go nie widziałeś. Cieszę się, że powróciłeś do korzeni, bo dobry miałeś pomysł z tym nazywaniem mnie "ukraińcem", nie wiem jak to wyczułeś, ale tak to mnie potwornie wkurwiało, że byłem bliski napisania do ciebie "wypierdalaj", a wtedy byś mnie podpierdolił do admina. Na szczęście się opamiętałeś i już jestem spokojny.
Tak tak:
Jakim musisz być smutnym i słabym człowiekiem że dajesz się z równowagi w necie wyprowadzać. Z drugiej strony nie ma się co dziwić bo rodzinę w Ukrainie zostawiłeś. Przed Zalenskim nie miałeś problemu z tożsamością narodową. Dalej myślisz nietrzeźwo Dżony - czyżby 11 lat i 5 miesięcy poszło na marne?
Tak tak:
Jakim musisz być smutnym i słabym człowiekiem że dajesz się z równowagi w necie wyprowadzać. Z drugiej strony nie ma się co dziwić bo rodzinę w Ukrainie zostawiłeś. Przed Zalenskim nie miałeś problemu z tożsamością narodową. Dalej myślisz nietrzeźwo Dżony - czyżby 11 lat i 5 miesięcy poszło na marne?
Kurde mol, nie doceniłem cię. Myślałem, że tylko tak świrujesz, a ty na serio jesteś haker.
Ale teraz to mnie wkurwiłeś jak nigdy, gdyby nie to, że byś mnie zaraz podpierdolił, to napisałbym ci co o tobie myślę.
Kurde mol, nie doceniłem cię. Myślałem, że tylko tak świrujesz, a ty na serio jesteś haker.
Ale teraz to mnie wkurwiłeś jak nigdy, gdyby nie to, że byś mnie zaraz podpierdolił, to napisałbym ci co o tobie myślę.
W sumie od dawna mam twoje IP ale nie no napisz co myślisz. Naucz się wyrażać uczucia bo z nałogu nie wyjdziesz. Może być cyrlicą.
Twoją matkę pewnie też tak bito, a Ty zapewne wyciągnąłeś telefon, młodzieńcze i zacząłeś to wszystko nagrywać. Prawda?
Brat nagrywał, ja z ojcem ją biliśmy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów