Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moc jest jałowy, nie ma w nim żadnych bakterii. Jeśli żyjesz na pustyni, to prysznic aseptycznym płynem jest niezbędny. Poza tym to taka tradycja u Touaregów.
Chłopie przestań pisać bzdury, mocz nie jest jałowy. Po opuszczeniu nerek jak najbardziej może być ale już po przejściu przez moczowody, pęcherz i cewkę może zawierać bakterie a tym bardziej są bakterie w takim moczu z brudnej krowiej dupy ale jak tam chcesz to sobie pij
Chłopie przestań pisać bzdury, mocz nie jest jałowy. Po opuszczeniu nerek jak najbardziej może być ale już po przejściu przez moczowody, pęcherz i cewkę może zawierać bakterie a tym bardziej są bakterie w takim moczu z brudnej krowiej dupy ale jak tam chcesz to sobie pij
To debil jest, a po drugie wygląda na upośledzonego
To debil jest, a po drugie wygląda na upośledzonego
Jak masz coś do pazuzu, to wyślij priv. Nie chcemy czytać Twoich wynurzeń tutaj.
U zdrowego człowieka lub krowy czy tam byka mocz powinien być jałowy.
Jak nie jest to ma się zapalenie pęcherza po którym w tamtych regionach albo się cudem wyzdrowiej albo umrze na posocznice
Dlaczego jesteś taki wulgarny do mnie? Za literówkę? Pewnie pierwszycraz o tym słyszysz, a mocz uważałeś za siedlisko bakterii bo jest żółty i brzydko pachnie. Ale czytaj uważnie szczurku, może kiedyś będziesz mądrzejszy. Bo jak na nazie to wiele Ci brakuje.
Na nazie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów