📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gizmokoza napisał/a:
wiecie co, jest wiele jakiś kurwa teorii, świadków, dowodów, na te ufo itd. ale to co na tym filmie jest, to takie same moja babka mowi ze widzieli kiedys na wsi, i ogolnie duzo ludzi, ktorzy relacjonuja te ufo jak widza, to wlasnie tak jak na nagraniu, no a wiadomo te co w hamerykanskich programach pokazuja, gdzie co drugi farmer byl dymany przez kosmitke, to z chuja opowiesci wyssane,
Powiem Ci, że moja babcia też mi kiedyś opowiadała o jakimś tam "wiertalocie", co wyglądał jak miednica, a błyszczył się jak piron. Opowiedziała o tym swojej mamie, jak wróciła od siana, to powiedziała mi, że jej mama skutecznie wybiła jej te pierdoły z głowy kablem od prodiża. Niemniej jednak też mam taki punkt widzenia jak Ty. Przecież to byłoby nielogiczne, chciażby spójżmy na Egipcjan, przecież mieli oni jakiegoś tam sobie faraona, który kazał siebie przedstawiać, jak ich ówczesne bóstwo. Ów bóstwo dla nas wygląda do złudzenia jak nasze wyobrażenia Ich. Druga sprawa to ich piramidy, przecież to nielogiczne, żeby człowiek posiadając nawet jedną tysięczną ówczesnej wiedzy, potrafił wybudować tak dokładny obiekt przy użyciu primitywnych narzędzi. Ni chuja. Myślę, że media i "naukowcy" celowo robią nam wodę z mózgów, bo sami się boją prawdy. Pozdrawiam
youtube.com/watch?v=3yJEg9gC0Rc Tak wyglada fejk
to tylko mieszkańcy ciemnej strony księżyca
Widzę że większość z was jest ograniczona tylko do swojego świata, no tak jeśli "ufo" pokazało się ludzkości oficjalnie, spowodowałoby to masowe samobójstwa takich ludzi jak WY. Swoją drogą serio wierzycie iż jesteście sami w tym całym chaosie ? :/
Na pewno nie jesteśmy sami, ale odległości w kosmosie są tak wielkie że nie opłaca im się latać albo są na niższym poziomie cywilizacyjnym niż my
Uwaga, wypowiadam się:
Andżej nie wiem, na prawdę nie wiem co to mogło być.
Andżej nie wiem, na prawdę nie wiem co to mogło być.
Jak dla mnie fejk, na początku nawet nie wiadomo o co chodzi, później coś jest lepszej jakości niż chmura. No sorki ale nawet świeżo wypolerowane autko tak nie świeci z daleka jak ten obiekt latający
UFO to fejkt, mało prawdopodobne aby naczelne rozwinęły się w dwóch różnych miejscach w tej samej "sekundzie" we wszechświecie.
UFO to fejkt, mało prawdopodobne aby naczelne rozwinęły się w dwóch różnych miejscach w tej samej "sekundzie" we wszechświecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów