Patryka Wawryniuka akredytował na niedzielnych derbach w Gorzowie portal sport24.pl. Na wideo, udostępnionym przez Falubaz. com, widać, jak siedzi za red. Jackiem Białogłowym i cieszy się z kolejnych upadków zielonogórskich żużlowców. Do Rune Holty krzyczy: „Ty pedale je...”
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nie wierzę że ta menda z gorzofa już na sadola trafiła. Ale Gamoń i tak już pracy nie ma Podziękowali mu za współpracę jak filmik do neta wyszedł. Tylko Falubaz
„Ty pedale je...”
Czemu nie dokończyłeś? To jest sadistic więc śmiało możesz napisac ty pedale jebany.
Czemu nie dokończyłeś? To jest sadistic więc śmiało możesz napisac ty pedale jebany.
jebać bezsensowną wojnę między gorzowem a zieloną.
Jestem z Gorzowa i mam wyjebane na żużel ale wkurwia mnie niesamowicie bezsensowna napinka kibiców żużla. Mamy kurwa jedno wspólne województwo a tłuczemy się z zielona o wszystko. i po co to? Władze obydwu miast jeszcze nakręcają się nawzajem a co za tym idzie również głupich obywateli. Co komu kurwa zawinił człowiek tym że jest z zielonej albo gorzowa? żuzel srużel kurwa cyrk dla debili. analizując to taki żużlowiec startuje w 5 biegach po 60 sekund każdy więc ogólnie przez 5 minut bierze udział w tym cyrku. mnożąc to przez 15 biegów daje nam 15 minut realnych wyścigów a cała zabawa trwa czasem ponad 2 godziny. chuj nie sport..... a dziennikarz to jakiś frajer jak większośc kibiców żuzla którzy w gorzowie maja łatkę konfidentów i są bici oraz poniżani przez innych w kraju. ludzie w polsce poza kilkoma miastami maja na żużel wyjebane a w lubuskim się kurwa jaraja tym gównem jakby niewiadomo co to było. W świecie żuzel jest tak popularny jak u nas np. Curling.
Wstyd mi za górzów i kibiców żużla, za naszego pierdolonego prezydenta miasta który pompuje w żuzel kase a w zamian mamy dziurawe drogi i długi jak ja pierdole. Brawo kurwa ale wieśniaki mają cyrk i jest zajebiście.
Jestem z Gorzowa i mam wyjebane na żużel ale wkurwia mnie niesamowicie bezsensowna napinka kibiców żużla. Mamy kurwa jedno wspólne województwo a tłuczemy się z zielona o wszystko. i po co to? Władze obydwu miast jeszcze nakręcają się nawzajem a co za tym idzie również głupich obywateli. Co komu kurwa zawinił człowiek tym że jest z zielonej albo gorzowa? żuzel srużel kurwa cyrk dla debili. analizując to taki żużlowiec startuje w 5 biegach po 60 sekund każdy więc ogólnie przez 5 minut bierze udział w tym cyrku. mnożąc to przez 15 biegów daje nam 15 minut realnych wyścigów a cała zabawa trwa czasem ponad 2 godziny. chuj nie sport..... a dziennikarz to jakiś frajer jak większośc kibiców żuzla którzy w gorzowie maja łatkę konfidentów i są bici oraz poniżani przez innych w kraju. ludzie w polsce poza kilkoma miastami maja na żużel wyjebane a w lubuskim się kurwa jaraja tym gównem jakby niewiadomo co to było. W świecie żuzel jest tak popularny jak u nas np. Curling.
Wstyd mi za górzów i kibiców żużla, za naszego pierdolonego prezydenta miasta który pompuje w żuzel kase a w zamian mamy dziurawe drogi i długi jak ja pierdole. Brawo kurwa ale wieśniaki mają cyrk i jest zajebiście.
@ up - Jak tego nie rozumiesz to się nie wtrącaj pajacu Lepiej sie jarać żużlem na zajebistym poziomie , niż naszymi "szmaciarzami" z piłki kopanej "srekstraklasy" za którą biorą takie zawyżone pieniądze -,-
@ up co zabolało chłopczyka że na żużel najeżdżam? he he prawda w oczy kole..... a teraz wracaj na lekcje
Ciekawe że koleś emocjonuje sie aż tak panami na motorach skręcającymi w lewo.
Ten film był już chyba wszędzie. Czekam tylko, aż zobaczę go w Wiadomościach, Faktach albo innych Wydarzeniach
Tak poza tym życzę każdemu z was uczestniczenia w tak wielkim wydarzeniu jakim są żużlowe derby Ziemi Lubuskiej. Obecność po jednej, albo drugiej stronie barykady jest niesamowitym przeżyciem.
@up Ciekawsze jest to, że setki tysięcy osób emocjonują się panami kopiącymi się po nogach
Dla ludzi, którzy twierdzą, że żużel to tylko czterech facetów skręcających w lewo.
Tak poza tym życzę każdemu z was uczestniczenia w tak wielkim wydarzeniu jakim są żużlowe derby Ziemi Lubuskiej. Obecność po jednej, albo drugiej stronie barykady jest niesamowitym przeżyciem.
@up Ciekawsze jest to, że setki tysięcy osób emocjonują się panami kopiącymi się po nogach
Dla ludzi, którzy twierdzą, że żużel to tylko czterech facetów skręcających w lewo.
@
czyli dla mnie dzięki... dalej twierdzę , że to tylko czterech facetów skręcających w lewo...
czyli dla mnie dzięki... dalej twierdzę , że to tylko czterech facetów skręcających w lewo...
Żużlowiec to nie baletnica, albo aktor. Dostaje zadanie, że ma pojechać to jedzie, bez pierdolenia, że tor chujowo zrobiony, czy że go raczki bolą. Nie to co kopana. A Gorzów z Zielono zawsze się gryzą, ale ludzi do chuja pana niech to będzie w te szczególne niedziele, wtedy luz możecie robić co chcecie, ale nie przenośmy tego wszystkiego ze sportu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów