📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Captain's Burger napisał/a:
Na harda z tym, bo aż mnie palec u nogi zabolał
bez przesady... przez takich jak Ty hard staje się tym czym się staje za niedługo przedszkolaki zaczną tam wchodzić...
Dość poruszający filmik prawidłowo dawać więcej
I tak już wchodzą
jakbym miał takie grzyby na nogach to też bym powyrywał paznokcie, ba! nawet całe nogi ujebał
Ja pierdole niektorzy zachowuja si jak jebane pizdeczki piszac zeby przeniesc to na harda ?!?!?! WTF ??? Sie pytam to kurwa jest sadistic cxy kurwa pudelek ?
Mam wrazenie ze niektorym sie chyba serwisy pomylily ?
Badzmy Meszczyznami !!! NIE Ciotami pokroju biedronki
Mam wrazenie ze niektorym sie chyba serwisy pomylily ?
Badzmy Meszczyznami !!! NIE Ciotami pokroju biedronki
medowski napisał/a:
Ps. Smacznego wszystkim tym ktorzy akurat jedza
Lajtowo przy tym można jeść
Paznokcie nie są zdrowe to odchodzą. Miałem wyrywane paznokcie z racji tego, że się wrastają. 2 razy było to na żywca, bo robił się już zgorzel i znieczulenie (a właściwie 3 dawki ) nic nie dało. Ból niesamowity i sporo szarpania się by to dokładnie wyrwać
Cytat:
Ps. Smacznego wszystkim tym ktorzy akurat jedza
Dzięki, Dzięki. Moje spaghetti dostało nowego posmaku ;*
Najlepszy filmik jaki widziałem od wczoraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów