Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty jesteś naprawdę upośledzony (z resztą jak każdy zjebany lewak). Czyli według ciebie gość miał pozwolić zwyrolowi łazić koło jego dzieci z chujem na wierzchu?
A może ty też lubisz się obnażać przed nieletnimi, że tak skurwiela bronisz?
P.S. Pojęcie white trash z wikipedii: "termin używany w amerykańskim angielskim jako pejoratywne określenie białych obywateli Stanów Zjednoczonych Ameryki usytuowanych najniżej w hierarchii klas społecznych. Charakteryzują się oni brakiem wykształcenia i niskimi dochodami, co skutkuje kiepską sytuacją materialną. White trash często utożsamiani są z zachowaniami dysfunkcjonalnymi i aspołecznymi."
Według mnie to bardziej pasuje do zaszczanych lewaków siedzących w squatach.
Policji tam nie mają? Burak jest od pilnowania prawa?
Na szczęście To jest tylko twoja opinia
Na szczęście To jest tylko twoja opinia
Nie, Ty bezrozumna spierodlino. To także moja opinia.
Najwidoczniej na miejscu jej nie było, a facet nie miał ochoty na nią czekać przyglądając się, jak zboczeniec paraduje z kutasem na wierzchu obok jego dzieci. Każdy normalny rodzić zrobił by tak samo i to nie jest tylko moja opinia.
P.S. I nie zapomnij, jak złamiesz szpyte pójść do kaplicy, nie do lekarza.
Nie oceniać naszej etyki żydom, ani ateistom (ich marksistowskim pożytecznym gojom).
Znam ateistę, który kilka lat temu przez pół roku pracował jako wolontariusz, a w następnym roku zamierza to powtórzyć - nawet się zastanawiam, czy mu nie pomóc. W zeszłym roku przeznaczył ogólnie 10 000 zł. na domy dziecka. A czym ty się możesz pochwalić wielki "moralny" i "etyczny" gnoju?! Ty byś kurwo nawet 5 złotych nie przeznaczył, bo wolisz dawać księżą na tacę niż tym, którzy faktycznie są potrzebujący.
Ja sam zaś moralnie i etycznie jestem czysty jak łza - moi przyjaciele i rodzina świadkami! W sumie komu ja to mówię - największej katolsko-prawackiej spierdolinie jaką nosił ten portal.
Wasza religia nakazuje wam kochać innego bliźniego bez względu na wszystko. Więc jak możecie napierdalać zwyrodnialców? Macie ich kochać.
[..] z Izraela wywodzi się wasz wymyślony bożek któremu składasz pokłony.
O kurwa, debil. Chyba że to zarzutka kiepskiej jakości?
Tak a propos, w Starym Testamencie często Bóg odpowiednio traktował podobnych zwyrodnialców, zawsze kończyli w prosty sposób: "zostali zgładzeni"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów