Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano 2024-07-13, 21:51 ]
Ostatnie trzy zmiany w umundurowaniu policjantów w Polsce, zatwierdził, poprzez wydanie rozporządzeń, w dniach: 1 kwietnia 2022 r., 18 maja 2022 r. i 11 października 2023 r., ówczesny Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Mariusz Kamiński z Prawa i Sprawiedliwości. Nie podejrzewam tego człowieka, o sympatię do Niemców, wobec czego, porównanie obecnie obowiązujących mundurów policyjnych do jakichś szwabskich drelichów, jest co najmniej dziwne. Tym bardziej, że swoją barwą nawiązują do mundurów polskiej policji z czasów II RP, a nie do mundurów policji niemieckiej.
Ty, to chyba bardzo nie lubisz policjantów?
HAHAHAHA o JPRD co za mlon. Internetowy wykształciuch, gdzieś bije dzwon ale nie wie gdzie on.
A skąd się wzięły te rozporządzenia, bo jakiś pajac czy inny alkoholik miał taki kaprys to je wprowadził w Polsce?
Polskie jak chuj, kolorek odpowiada?
krosno-odrzanskie.policja.gov.pl/go3/serwis-informacyjny/aktualnosci/2...
.
HAHAHAHA o JPRD co za mlon. Internetowy wykształciuch, gdzieś bije dzwon ale nie wie gdzie on.
A skąd się wzięły te rozporządzenia, bo jakiś pajac czy inny alkoholik miał taki kaprys to je wprowadził w Polsce?
Polskie jak chuj, kolorek odpowiada?
Wybacz, pewnie za głupi jestem. Może mi wyjaśnisz, gdzie ten dzwon bije? I, na jaką lub czyją melodię?
Strzelają w powietrze i nie trafiają...
Bo nie mogą trafić. Jal trafią to zaraz nagonka że zabili niewinnego dobrego chłopca który mówił dzień dobry
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów