Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby nie było, śmieszą mnie kawały o Żydach, Hitlerze itp. ale wstawienie zdjęcia więźniów obozu, wśród których niemal na pewno byli Polacy to już jest przesada
Bo jakto niby byli zmuszani??? Sory ale to zydzi byli zmuszani do wejscia do komor gazowych. A Polak wybieral-ide z Tymi albo z tamtymi-proste. Oczywiscie ze wybor mogl sie skonczyc smiercia-ale tylko tchorze ulegali. Chwala Bohaterom !!! A wieczne potepienie dla lizusow i tchorzy.
@Lewy, tak podkreślasz tą obecność polaków na zdjęciu, a gdyby to byli żydzi, to co to zmienia?
Ze wszystkiego można żartować o ile jest śmieszne, a to jest zwykły suchar
@Lewy, tak podkreślasz tą obecność polaków na zdjęciu, a gdyby to byli żydzi, to co to zmienia?
Gdyby to byli Żydzi to też by mnie to ruszyło, bo w głębi duszy to ja wrażliwy chłopak jestem, ale nie napisałbym tego komentarza
@up nie, on jest jakims propagandowym wszarzem Tuska
Bo jakto niby byli zmuszani??? Sory ale to zydzi byli zmuszani do wejscia do komor gazowych. A Polak wybieral-ide z Tymi albo z tamtymi-proste. Oczywiscie ze wybor mogl sie skonczyc smiercia-ale tylko tchorze ulegali. Chwala Bohaterom !!! A wieczne potepienie dla lizusow i tchorzy.
Czy ja pisałem coś o Panu Donaldzie, czy o jego dziadku ?
Po prostu denerwuje mnie jak szczyle, a co gorsza jak macie te 20+ lat i takie głupoty wypisujecie, to ręce załamuje. Pojęcia o historii nie macie i o polityce, ale na sadisticu, to pokłapać dziobem można ciekawe, czy na sprawdzianie w gimnazjum albo swoim technikum taki mądry jesteś.
wehrmacht-polacy.pl/ Może zamiast przeglądać harda, to Ci trochę rozjaśni.
I Wielkanocny suchar w temacie:)
Hans mówi do żydów stojących na placu w dzień Wielkanocy
-A dziś dostaniecie po jajeczku!!!
Żydzi rozradowani że zjedzą sobie jajko już zacierają ręce a Hans mówi
-Tym rozgrzanym pręcikiem!!!
Ja wiem, że to jest sadistic, a nie samosia, ale do cholery, jak można się śmiać ze zbrodni jakiej dokonali niemcy w czasie II wojny światowej? I jeszcze do prześmiewczego obrazka wstawić zdjęcie więźniów obozu, wśród których mogą być Polacy. Rzeczywiście kurwa, powód do śmiechu. Śmiejmy się razem z oprawcami. Ależ pięknie pół narodu nam wymordowali. Ha! Ha! Ha! Kurwa mać
Żeby nie było, śmieszą mnie kawały o Żydach, Hitlerze itp. ale wstawienie zdjęcia więźniów obozu, wśród których niemal na pewno byli Polacy to już jest przesada
Nie pierdziel stary !!! W obozach nie było tak źle Oni mieli tam wszystko, spanie, jedzenie i pracę Nie musieli wyjeżdżać do Anglii za chlebem
PS>
Proszę się nie naśmiewać z Adolfa Hitlera bo to był wielki przywódca !!!!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów