Grzecznie oddali co mieli, lepiej stracić kasę niż życie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hue hue blondyna sprytnie chciała uratować telefon chowając z boku w krześle ale zapomniała, że ma jest szczelina i siup wypadł na ziemię
fajnie, profesjonalnie mnie skroili w new jersey przy jakiejś szkole, tak szczerze nawet nie połapałem że mi fanty wyjęli z kieszeni i wzięli plecak bo jednak machając mi rewolwerem przy mordzie nie specjalnie myślałem XD tylko z buta szedłem 2h do chaty. A i żeby nie było byli BIALI ! kurde lubiłem mojego szajsunga corby ale słuchawki zostawili
Czy jesteście w stanie powiedzieć jaki mieli kolor skóry po ruchu ciała ?
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Ojej, powszechny dostęp do broni nie pomógł? Tzn. pomógł, ale przestępcom w uzbrajaniu się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów