Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale tu agresywnych ludzi pełno strach żyć w takim społeczeństwie patrząc po tym co tu piszecie.
nie noś pedalskich fryzur i nie zaczepiaj ludzi to nic Ci nie zrobimy
i takimi einsteinami i mistrzami intelektupotem sa zaslane wszystkie cele
O kurwa, zabił go jednym critical hitem.
Zabił go efekt bicza i uderzenie potylicą o trotuar. Efekt bicza powstawał też w samochodach dlatego też wymyślono zagłówki.
Gardze takimi ludźmi jak ty. Zaściankowiec i patus.
Gdy ci smutno, gdy ci źle, popraw rurki bo cię chyba w brochę cisną
jestemzolza.pl/post/mezczyzni-kiedys
Up
No faktycznie go zaskoczył. Widać nawet, że od tyłu podszedł. Kudłaty wiedział co się święci i przed egzekucją jeszcze włoski poprawił żeby lepiej wyglądać w nekrologu,
Widać że nigdy się nie napierdalałeś po pijaku
Up
No faktycznie go zaskoczył. Widać nawet, że od tyłu podszedł. Kudłaty wiedział co się święci i przed egzekucją jeszcze włoski poprawił żeby lepiej wyglądać w nekrologu,
Ale na bank kudlaty i ta typiara to jakaś para czy znajomi. Takie gwałty że nieznaną babę w parku ktoś w krzaki bierze, to 0,5% gwałtów.
KURWA jak widze takich pajacow z gumką to odrazu mi sie noz w kieszeni otwiera, to ma byc kurwa mezczyzna czy ciotka z plakatu ?
Kurwa typ co linkuje portal "jestem zołzą" -czyli dla największych spierdolin życiowych i kurew których nikt nie chce- wypowiada się jaki powinien być mężczyzna xD
KURWA jak widze takich pajacow z gumką to odrazu mi sie noz w kieszeni otwiera, to ma byc kurwa mezczyzna czy ciotka z plakatu ?
ah mam rozumieć że teraz jak mężczyzna ma długie włosy które po prostu związuje dla wygody to nie jest mężczyzna tylko ciota i pewnie pedałem
ah mam rozumieć że teraz jak mężczyzna ma długie włosy które po prostu związuje dla wygody to nie jest mężczyzna tylko ciota i pewnie pedałem
Zawsze tak było, to żadna nowość. Długie włosy = pedał i ciota. Niby po co ktoś normalny miałby robić z siebie pedała, tylko cwele zapuszczają włosy po to by mogli się łatwiej rozpoznawać i umawiać na koniaczek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów