18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
dżonyłojlker 2022-05-28, 18:05 3
sberek38 napisał/a:

Nieważne kim jestem, ważne że ty jesteś zwykłym pedałem(być może sterydziarzem z pętemwielkościdżdżownicy) zgrywysem, piszącym jakieś pierdoły nie poparte żadnymi przesłankami

Zgrywusem kurwa, nieuku

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
sberek38 2022-05-28, 18:24
KapejloneK napisał/a:

Zgrywusem kurwa, nieuku

Heh... a więc miałem rację, nawet nie zaprzeczyłeś, że jesteś zwykłym pedałem, bez fiuta. swoje "5kg hantelka." też wziąłeś z dupy, w która cię na siłce wszyscy ładują, fitnesowa kurewko
Zgłoś
35i 2022-05-28, 18:41 1
KapejloneK napisał/a:

Zgrywusem kurwa, nieuku

On jest jak ten Wisiorny, co zawsze "zdanża". Kwiat polskiej inteligencji.
Zgłoś
sberek38 2022-05-28, 19:35 1
35i napisał/a:

On jest jak ten Wisiorny, co zawsze "zdanża". Kwiat polskiej inteligencji.

A ty kim kurwa jesteś pedałku? Inteligent madrzący się i piszący komenty na sadisticu, pod jakimś bzdetnym tematem. Wysoko sobie poprzeczkę stawiasz, chwaście polskiej inteligrencji
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-05-28, 19:55 1
sberek38 napisał/a:

Heh... a więc miałem rację, nawet nie zaprzeczyłeś, że jesteś zwykłym pedałem, bez fiuta. swoje "5kg hantelka." też wziąłeś z dupy, w która cię na siłce wszyscy ładują, fitnesowa kurewko

Na tym właśnie polega żart, ale żeby go zrozumieć, musiałbyś mieć trochę dystansu i odrobinę rozumu

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
35i 2022-05-28, 20:26 3
sberek38 napisał/a:

A ty kim kurwa jesteś pedałku? Inteligent madrzący się i piszący komenty na sadisticu, pod jakimś bzdetnym tematem. Wysoko sobie poprzeczkę stawiasz, chwaście polskiej inteligrencji

Seba nie denerwuj się. Najlepiej by było, gdybyś odpuścił sobie pisanie, bo wybitnie ci to nie wychodzi. Wróć na budowę czy w pole, nie wnikam co tam rzeźbisz, ale błagam cię nie pisz, bo oczy pękają.

KapejloneK napisał/a:

Na tym właśnie polega żart, ale żeby go zrozumieć, musiałbyś mieć trochę dystansu i odrobinę rozumu

Czego Ty od niego wymagasz? Podejrzewam, że on nawet nie bardzo ogarnął, co sam napisał. To jest jakiś półdebil, pracujący w ochronie albo targacz worków z cementem na budowie.
Zgłoś
sokol358 2022-05-28, 20:28 1
Czemu on wygląda jak najzwyklejszy polak?
Zgłoś
kocur 2022-05-28, 22:59
Oponka napisał/a:

wyfryzowany grubas i jego 3 awanturujace sie szczury w sweterkach kontra zwykla babka z troche nieogarnietym psem. wszyscy zasluguja na wpierdol

zostaw halmana, wylazl z piwnicy i wszyscy po nim jada. w sumie nic nowego
Zgłoś
Oponka 2022-05-28, 23:24 1
htp napisał/a:

Co od niej chcesz, prowadzi psa na smyczy i go kontroluje. Ja też bym zareagował, gdyby mnie 3 takie obskoczyły.

jakby mnie jakiś obcy typ tak popchnął to mój pies by go rozjebał. jej pies zaczął spierdalać - temu jest nieogarnięty. tylko tyle
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-05-29, 6:12 1
Oponka napisał/a:

wyfryzowany grubas i jego 3 awanturujace sie szczury w sweterkach kontra zwykla babka z troche nieogarnietym psem. wszyscy zasluguja na wpierdol

Jak to mawia Marv z "Sin City": "No reason to leave anybody alive. Nobody's innocent"
Zgłoś
RickLafleur 2022-05-29, 16:52
Powinien jeszcze jej i temu kundlowi zajebać soczystego kopa w pysk. widać, że dobrze wychowany.
Zgłoś
BartusUkF 2022-05-29, 23:33
Dlatego noszę że sobą wiatrówkę. 3 szczury w sweterkach zutylizowane ładnie i pedał wyjaśniony w moim przypadku
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2022-05-30, 3:00
Oby chuja te jego wiewiórki kiedyś zagryzły.
Zgłoś
izurial 2022-05-30, 11:12
sberek38 napisał/a:

Wybuchowa ciota z tego sterydziarza. Żar z nieba, a szczurki w kaftaknach do cienia się chowają.

Nie wiem jakie macie tam na tej swojej wsi standardy ale temu spaślunowi tak do sterydziarza jak tobie do inteligenta. Jak się wygląda jak Jaś Kapela to każdy grubas będzie dla ciebie sterydziarzem.
Zgłoś
karpi93 2022-06-26, 17:26
MichalPL napisał/a:

Już nie raz tu widziałem, jak baba tarzała się po chodniku próbując utrzymać swojego psa. Teoretycznie chłop bronił swoich szczurków, ale powinien to zrobić inaczej.

Teoretycznie to chłop powinien trzymać szczury na smyczy albo w klatce.

pis joł
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów