Nieważne kim jestem, ważne że ty jesteś zwykłym pedałem(być może sterydziarzem z pętemwielkościdżdżownicy) zgrywysem, piszącym jakieś pierdoły nie poparte żadnymi przesłankami
Zgrywusem kurwa, nieuku
On jest jak ten Wisiorny, co zawsze "zdanża". Kwiat polskiej inteligencji.
On jest jak ten Wisiorny, co zawsze "zdanża". Kwiat polskiej inteligencji.
A ty kim kurwa jesteś pedałku? Inteligent madrzący się i piszący komenty na sadisticu, pod jakimś bzdetnym tematem. Wysoko sobie poprzeczkę stawiasz, chwaście polskiej inteligrencji
Heh... a więc miałem rację, nawet nie zaprzeczyłeś, że jesteś zwykłym pedałem, bez fiuta. swoje "5kg hantelka." też wziąłeś z dupy, w która cię na siłce wszyscy ładują, fitnesowa kurewko
Na tym właśnie polega żart, ale żeby go zrozumieć, musiałbyś mieć trochę dystansu i odrobinę rozumu
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA ty kim kurwa jesteś pedałku? Inteligent madrzący się i piszący komenty na sadisticu, pod jakimś bzdetnym tematem. Wysoko sobie poprzeczkę stawiasz, chwaście polskiej inteligrencji
Seba nie denerwuj się. Najlepiej by było, gdybyś odpuścił sobie pisanie, bo wybitnie ci to nie wychodzi. Wróć na budowę czy w pole, nie wnikam co tam rzeźbisz, ale błagam cię nie pisz, bo oczy pękają.
Na tym właśnie polega żart, ale żeby go zrozumieć, musiałbyś mieć trochę dystansu i odrobinę rozumu
Czego Ty od niego wymagasz? Podejrzewam, że on nawet nie bardzo ogarnął, co sam napisał. To jest jakiś półdebil, pracujący w ochronie albo targacz worków z cementem na budowie.
wyfryzowany grubas i jego 3 awanturujace sie szczury w sweterkach kontra zwykla babka z troche nieogarnietym psem. wszyscy zasluguja na wpierdol
zostaw halmana, wylazl z piwnicy i wszyscy po nim jada. w sumie nic nowego
Co od niej chcesz, prowadzi psa na smyczy i go kontroluje. Ja też bym zareagował, gdyby mnie 3 takie obskoczyły.
jakby mnie jakiś obcy typ tak popchnął to mój pies by go rozjebał. jej pies zaczął spierdalać - temu jest nieogarnięty. tylko tyle
wyfryzowany grubas i jego 3 awanturujace sie szczury w sweterkach kontra zwykla babka z troche nieogarnietym psem. wszyscy zasluguja na wpierdol
Jak to mawia Marv z "Sin City": "No reason to leave anybody alive. Nobody's innocent"
Wybuchowa ciota z tego sterydziarza. Żar z nieba, a szczurki w kaftaknach do cienia się chowają.
Nie wiem jakie macie tam na tej swojej wsi standardy ale temu spaślunowi tak do sterydziarza jak tobie do inteligenta. Jak się wygląda jak Jaś Kapela to każdy grubas będzie dla ciebie sterydziarzem.
Już nie raz tu widziałem, jak baba tarzała się po chodniku próbując utrzymać swojego psa. Teoretycznie chłop bronił swoich szczurków, ale powinien to zrobić inaczej.
Teoretycznie to chłop powinien trzymać szczury na smyczy albo w klatce.