Betlejem.
Betlejem.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do administracji zgłaszam nermod90 i kalina1989 za złamanie regulaminu
Możesz se zgłaszać, moderacja pod stołem wigilijnym leży najebana, a tutaj na głównej kręci się nowe odcinki "ŝmiechu warte".
Klikłam piwo zanim dokładnie przeczytałam — czemu "nie dobra"? Bo to były tylko kamienie a nie bomby zapalające?Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem nie dobra nowina…
Kościół i meczet są równo warte.
W Betlejem akurat mieszkają prawie sami kozokochaciele. Było to niedawno chrześcijańskie miasto (Wikipedia pisze 86% w 1950), ale niestety "apartheid" o którym arabofilni gadają jest niewystarczający i żydzi pozwalają arabom sie rządzić zamiast ich powystrzelać — efekt taki że w 2022 było tam już tylko 10% chrześcijan, 0% żydów, zamiast jednych i drugich są zaś wyznawcy religii pokoju.Tak, bżydzi
Spytaj zresztą kogoś kto jeździł tam z pielgrzymką: zdrowi psychicznie arabi turystów lubią bo z ich kasy żyją, ale ostatnio doznali nawrócenia na słowa proroka.
W Betlejem akurat mieszkają prawie sami kozokochaciele. Było to niedawno chrześcijańskie miasto (Wikipedia pisze 86% w 1950), ale niestety "apartheid" o którym arabofilni gadają jest niewystarczający i żydzi pozwalają arabom sie rządzić zamiast ich powystrzelać — efekt taki że w 2022 było tam już tylko 10% chrześcijan, 0% żydów, zamiast jednych i drugich są zaś wyznawcy religii pokoju.
Spytaj zresztą kogoś kto jeździł tam z pielgrzymką: zdrowi psychicznie arabi turystów lubią bo z ich kasy żyją, ale ostatnio doznali nawrócenia na słowa proroka.
Da nich nie dobra, dla nas dobra
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów