📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"coś jakoś szybko się zwinęli zanim feministki zaczęły szczekanie"
tym pojebanym sukom nigdy nie dogodzisz. nie zatrudniają kobiet źle, zatrudniają same kobiety też źle. powinno być to karane...
tym pojebanym sukom nigdy nie dogodzisz. nie zatrudniają kobiet źle, zatrudniają same kobiety też źle. powinno być to karane...
Wyczuwam zakamuflowany burdel
To wyobrazcie sobie jaki chaos i wojna tam musi byc co miesiac
To wyobrazcie sobie jaki chaos i wojna tam musi byc co miesiac
@606
Tak wiemy, wybredny jesteś. Siedź więc cicho i dalej wybrzydzaj między prawą a lewą ręką.
Tak wiemy, wybredny jesteś. Siedź więc cicho i dalej wybrzydzaj między prawą a lewą ręką.
Jess Hawley najładniejsza.
Zresztą ja tu widzę cztery ładne tylko.
Zresztą ja tu widzę cztery ładne tylko.
"Meet the Staff
14 Nov 2013
You may have noticed that we no longer have a ”meet the staff” page. Following a rise in visits to our website and mentions of the company through certain media channels in relation to our recruitment policy, we have chosen to remove it from the website indefinitely."
"Meet the Staff
14 Nov 2013
You may have noticed that we no longer have a ”meet the staff” page. Following a rise in visits to our website and mentions of the company through certain media channels in relation to our recruitment policy, we have chosen to remove it from the website indefinitely."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów