Kurwa, wracasz do auta, na które nieźle trzeba sobie w zyciu wypruwać żyły a tutaj jakiś jebany debil oblewa NIEZYDENTYFIKOWANĄ substancją Twoje auto. Oczywiście ku uciesze kolejnych idiotów których to bawi. A jego kolega, już trzeci z kolei debil, nagrywa to.
Czy was pojebało do reszty, że bronicie tego idioty z wodą? Przecież to ani zabawne, ani szczególnie głupie, ani wyjątkowo orginalne...
Do gazu, debila i was też
Niekoniecznie musiała to być woda , ludzie z zazdrości potrafią polać jakimś kwasem , albo chociażby płynem hamulcowym , a lakierowanie takiego auta to majątek , tym bardziej że to nie jest jakiś gulf bravo bądź inna chińszczyzna .
Na pewno byś mu dała... nie tylko to, w końcu ma ferrari
Powiem ci szczerze ze dla mnei ferrari to zwykle szroty a ludzie podniecjaa sie nimi tylko dlatego ze sa drogie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Powiem ci szczerze ze dla mnei ferrari to zwykle szroty a ludzie podniecjaa sie nimi tylko dlatego ze sa drogie.
Ludzie masz na myśli 99,9 procent dziewczyn?
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Ale wy pizdy jesteście.
Kurwa, wracasz do auta, na które nieźle trzeba sobie w zyciu wypruwać żyły a tutaj jakiś jebany debil oblewa NIEZYDENTYFIKOWANĄ substancją Twoje auto. Oczywiście ku uciesze kolejnych idiotów których to bawi. A jego kolega, już trzeci z kolei debil, nagrywa to.
Czy was pojebało do reszty, że bronicie tego idioty z wodą? Przecież to ani zabawne, ani szczególnie głupie, ani wyjątkowo orginalne...
Do gazu, debila i was też
Zgodziłbym się, gdyby facet nie stał na miejscu dla inwalidów. Dookoła pełno wolnych miejsc, ale on czuje się uprzywilejowany ze względu na posiadane auto. Gdyby nie to nic by mu nie zrobili.
a co ty myslales ze w tych czasach dziewczyne na charakter zlapiesz ? dam ci jeszcze nadzieje bo sa kobiety ktore kochaja za to jakim jestes czlowiekiem a nie co masz w posiadaniu... ale to rzadkosc
a skąd wiesz, że nie złapałem już takiej?
Podjechałby jakiś kozaczek takim ferrari i zapytał cię tylko o godzinę , to od razu byłabyś mokra .
Był kiedyś taki fajny filmik , jak to gościu jakiś zwykły fizyczny majster chyba kafelki kładł w jakimś sklepie czy to salon meblowy , już tak nie pamiętam , spodobała mu się główna właścicielka .
Gdy zmierzała to wyjścia , gościu wstał i zagadał do niej , spojrzała na niego jak na ścierwo jak na plebs .
Gościu wynajął piękny garniak , wynajął piękne bmw SUV , i czekał aż ona parkingiem będzie szła do swojego auta .Gdy ją zobaczył gwałtownie zahamował przy niej , wyszedł przeprosił i zaprosił na kawę do luksusowej restauracji , wieczorem była już jego .
Następnego dnia spotkała go znowu w danym sklepie w zwykłym ubraniu majstra jak kleił kafelki , jej mina bezcenna .
Także morał , nie pierdol o jakiejś miłości uczuciach i doceniania aspektów typu inteligentny itd , wszystko obecnie opiera się na kasie .
Pewnie sadole wyskoczą z tekstem , że mam jakieś kompleksy , to was zaskoczę nie , nie mam , choć w podobny sposób się przejechałem , zresztą chyba jak nie jeden z was .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów