📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:11
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednak nie, dziadek chyba z gory przeprosił za borute a chlopak nie ogarniał o co chodzi, dopiero po chwili, po zapachu i kleksach doszlo do niego, ze zaraz bedzie usuwał skutki popuszczonych zwieraczy
@michawszy: A czym dupę podtarłeś?
Na bank ORLEN 😁 Ja też chodzę się tam wysrać i też czasami nie doniosę do kibla 😁
decomoreno napisał/a:
@: A czym dupę podtarłeś?
Pewnie trochę posaneczkował po trawniku i było git.
michawszy napisał/a:
Pamiętam jak jako 13 czy 14 latek wracałem autobusem ze szkoły. Tak mnie cisnęło że musiałem wysiąść przystanek wcześniej, i po prostu wypiąłem dupę na trawniku koło przystanku. Chuj że ludzie dookoła patrzą, ale szybki rachunek (sranie na przystanku > chodzenie obsranym) wykazał że to lepsze rozwiązanie jednak 😁
Też mnie to spotkało kiedyś, jak pierwszy raz się wybrałem na Drwala w Macu. Takiego srania nie zapomnę nigdy...nigdy więcej. Przybierałem w tym autobusie wszystkie kolory tęczy, a na najbliższym przystanku jak wyparzyłem to na środku pola w zimie była sraka taka, że jak mnie ktoś widział to na pewno uciekał xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów