18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
oburzona blondyna
Gdzio90 • 2018-05-16, 11:26
kolejna blondyna niezadowolona z obsługi restauracji, okazuje publicznie swoje oburzenie.

"Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych."

Józef Piłsudski
Zgłoś
lm65 2018-05-16, 16:39 9
Jaka z niej kelnerka?? to co położyła na ladzie to jakiś sweterek.
Chciała skorzystać z WC, ale pracownik nie pozwolił.
Zaczęła coś tam gestykulować, że nie dojdzie do domu bo brała laxigen i już czuje wychodzącego kreta.
Z tym rzucaniem kału w stronę pracowników to przegięła.
Powinni ją złapać i kazać to zeżreć albo zlizać.
Zgłoś
wujek_faja 2018-05-16, 17:10 2
strategicznie podeszła do sprawy chusteczki wzieła wysrała sie podtarła dupe i chodu
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-16, 17:16 3
A mnie się podoba. Oczywiste jest, że była na skraju i prosiła o skorzystanie z kibla, docisnęło ją do końca i nie było wyjścia. Mozę nie było to najbardziej cywilizowane zachowanie na świecie, ale to było boskie gdy rzuciła w nich gównem! Nie zapomną tego do końca życia. Różne rzeczy robi się gdy a) jest się pod ścianą b) jest się MAKSYMALNIE wkurwionym, tak że bardziej już się nie da.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
A................r 2018-05-16, 17:48
widać że sra na obsługę
Zgłoś
SirMajkel 2018-05-16, 17:51 4
może miała ciśnienie i chciała z korzystać z kibla a tamci wyjechali z tekstem, że toaleta jest tylko dla klientów lokalu.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Sowa_wln 2018-05-16, 18:01 2
Zesraj się a nie daj się
Zgłoś
Tafariel 2018-05-16, 18:39 5
MaszAyahuaskę napisał/a:

Kurwa, nikt się jeszcze nie domyślił, że to nie jakaś postronna klientka tej restauracji, tylko kelnerka? Wyraźnie widać, jak ściąga fartuch... Pewnie już od jakiegoś czasu się w niej zbierało, aż w końcu to z siebie wyrzuciła...

To nie fartuch tylko bluzeczka jakaś zawiązana w pasie. Czasem tak ludzie chodzą Co nie zmienia faktu, że wyrzuciła to z siebie

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
P................r 2018-05-16, 18:57 7
"Cygańska reklamacja" hehe
Zgłoś
Bosheszczye 2018-05-18, 4:01
może miała ciśnienie i chciała z korzystać z kibla a tamci wyjechali z tekstem, że toaleta jest tylko dla klientów lokalu.
Ja pierdole, zabroncie korzystac ludziom z 80 iq z tego portalu. Jak mozna nie umiec pisac po polsku?
Zgłoś
dadar123 2020-02-22, 16:03
Gdzio90 napisał/a:

nie wiem czy to sarkazm, ale na wszelki wypadek daje coś na osłodę

daj linka, bo nie da się ściągnąć. Zapotrzebowanie na matkę moich dzieci, stąd prośba...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów