📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesteś jednym z tych "obywateli", za którym aby zachowywał się zgodnie z normami musi chodzić pies?
W sklepie też kradniesz jak nie ma policji?
W sklepie też kradniesz jak nie ma policji?
Dokladnie jebany cebulak, z pod siedziby PISu, glupia kurwa chuj ci w ryj
@Kondra, odjeb się wieśniaku od mojego miasta. 60% ludności Warszawy to ludność napływowa - czyli jedziesz po swoich niedorozwoju.
boss. napisał/a:
Przejrzałem cie.Wiedziałeś że stoi tam policja.Zrobiłeś to celowo dla wirtualnych piw i wyświetleń na youtube.Żenada.
Pewnie jesteś bananowym studenciakiem z Polsko-Japońskiej szkoły.
Pójdę dalej z tą teorią i powiem, że to może nawet nie być policja a koledzy w kamizelkach
Filmik nagrywany okolo 3 lata temu, jest to fragment dluzszego filmu, akurat ziomek testowal kamerke nowa a pis jebac, nie chcialem jechac na okolo bo szukalem niedaleko miejsca parkingowego, pozdrawiam zjebow szukajacych fejka na sile.
dashadow napisał/a:
@Kondra, odjeb się wieśniaku od mojego miasta. 60% ludności Warszawy to ludność napływowa - czyli jedziesz po swoich niedorozwoju.
Nazwij jeszcze wszystkich "słoikami", pokrzycz "legia pany" i ciesz się, że masz swoje miasto buracki warsiawiaku.
noku222 napisał/a:
Filmik nagrywany okolo 3 lata temu, jest to fragment dluzszego filmu, akurat ziomek testowal kamerke nowa a pis jebac, nie chcialem jechac na okolo bo szukalem niedaleko miejsca parkingowego, pozdrawiam zjebow szukajacych fejka na sile.
Nie pierdol.Jak się szuka miejsca parkingowego to się jedzie powoli na 2 biegu a nie ciśnie tak jak ty.
dashadow napisał/a:
Ojojoj, nie obsraj się buraku. Nie jadę "po swoich", rodowitego warszawiaka wszędzie da się rozpoznać.
Mi to sie podoba jak moj kumpel kiedys powiedział ( i ja i on jestemy słoikami bo lepsza praca, wiecej możliwości rozwoju itd) - cala Polska zbija sie z Warszawki... a Warszawa? Warszawa ma na to wyjebane i żyje własnym życiem...
To wygląda tak:
- jeśli jakis( powiedzmy, przykładowo) Ślązak obraża Warszawiaków to raczej wszyscy wiedzą, że to z zazdrości ze w wwa jest wiecej mozliwości ale on nie ma jaj (nie pieniedzy, bo dopiero zapiepszając tu jest opcja je zdobyc) zeby tu wyjechac i wyleciec z rodzinnego gniazdka.
- jeśli rodowity Warszawiak wyzywa słoików, że mu zabierają robote itd to tez z zazdrosci... bo nie ma jaj zeby samemu do czegos dojsc i wymówka jest całkiem fajna "gdyby nie ten słoik po doktoracie z 5 kierunków ekonomicznych, to ja po zawodówce byłbym prezesem tej korpo"... (wiem są słoiki ktore mają podane jak na tacy wszystko ale ie o takich tu mowa).
Jestem lekko podchmielony ale kto chce to zrozumie o co mi chodzi bo napisałem dosyć zawile...
w skrócie:
spoza Warszawy obrażający Warszawe -- niezrozumie
Warszawiak obrażający słoiki -- niezrozumie
o.O
To wygląda tak:
- jeśli jakis( powiedzmy, przykładowo) Ślązak obraża Warszawiaków to raczej wszyscy wiedzą, że to z zazdrości ze w wwa jest wiecej mozliwości ale on nie ma jaj (nie pieniedzy, bo dopiero zapiepszając tu jest opcja je zdobyc) zeby tu wyjechac i wyleciec z rodzinnego gniazdka.
- jeśli rodowity Warszawiak wyzywa słoików, że mu zabierają robote itd to tez z zazdrosci... bo nie ma jaj zeby samemu do czegos dojsc i wymówka jest całkiem fajna "gdyby nie ten słoik po doktoracie z 5 kierunków ekonomicznych, to ja po zawodówce byłbym prezesem tej korpo"... (wiem są słoiki ktore mają podane jak na tacy wszystko ale ie o takich tu mowa).
Jestem lekko podchmielony ale kto chce to zrozumie o co mi chodzi bo napisałem dosyć zawile...
w skrócie:
spoza Warszawy obrażający Warszawe -- niezrozumie
Warszawiak obrażający słoiki -- niezrozumie
o.O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów