📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sami lewacy na sadolu.Trzeba wątek polityki wjebać bo będzie chory taki jeden z drugim.I w ogóle to za daleko mam klawiaturę od rąk
Piękne miałem dzisiaj słaby poniedziałek ale ten filmik wyrabia za cały dzień
A Ci co czepiają się ochroniarzy, jedziecie tak po ochronie klubowej bo chyba sami wpierdol zaliczyliście.
Jakoś jak ktoś się potrafi zachować, to można się fajnie pobawić, akurat w śród znajomych mam sporo ochroniarzy klubowych itp i wiem coś też o ludziach zaliczających obicie na takich imprezach. Nie mówię że zawsze i w 100% nie staję za każdym ochroniarzem, ale w większości przypadków to takie śmiecie co na codzień napierdalają swoje dziewczyny po chałupach przychodzą do klubów i koguty myślą że ochrona to tylko taki napis na bluzie... Nigdy nie będzie mi żal tego typu ludzi. Podsumowując ludzie którzy się potrafią bić nie są agresywni z natury... chojraczeniem czego można się spodziewać jak nie wpierlolu?
A Ci co czepiają się ochroniarzy, jedziecie tak po ochronie klubowej bo chyba sami wpierdol zaliczyliście.
Jakoś jak ktoś się potrafi zachować, to można się fajnie pobawić, akurat w śród znajomych mam sporo ochroniarzy klubowych itp i wiem coś też o ludziach zaliczających obicie na takich imprezach. Nie mówię że zawsze i w 100% nie staję za każdym ochroniarzem, ale w większości przypadków to takie śmiecie co na codzień napierdalają swoje dziewczyny po chałupach przychodzą do klubów i koguty myślą że ochrona to tylko taki napis na bluzie... Nigdy nie będzie mi żal tego typu ludzi. Podsumowując ludzie którzy się potrafią bić nie są agresywni z natury... chojraczeniem czego można się spodziewać jak nie wpierlolu?
@up Dokładnie bo ten kto trenuje sporty walki najczęściej wyszaleje się na macie a na ulicy już nie da się sprowokować bo szkoda sobie wybić palucha albo kostkę skręcić na jakimś śmieciu.
Kurwa nieraz byłem najebany w swoim życiu,kozaczyło się i nieraz wyłapało sie wpierdol, ale nigdy nawet przez moment nie przyszło mi do głowy żeby startowac do ochrony w klubie,żeby to zrobić to trzeba być chyba samobójcą.
Ochrona? wy tak serio? to zwykła Bramka przypakowana. Wyszkolony ochroniarz przywali w ostateczności i to najczęściej raz a nie kopie pijaka na ziemi.
grauper napisał/a:
Ja pierdole. Serio w każdym wątku ktoś musi dopierdolić jakieś gówno polityczne ?? Naprawdę nie da sie inaczej ? 0.o
Nie. Trzeba na każdym kroku przypominać polakom, że pis to pierdolone komunistyczne parchy niszczące ten kraj.
Ludzie muszą mieć tego nieustanną świadomość - we dnie w nocy, we śnie i na jawie, żeby trzeci raz nie popełnić tego błędu i nie zagłosować na bolszewików jebanych socjaluchów robiących loda putinowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów