📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jego samochód jechał między dwoma rzędami Hummerów na początku... Reszta robi postrach ale trzeba przyznać, fury to zajebiste jechały z 50 mln na kółkach ;D
34-35 sekundy filmu lub 54 sekunda, ostatecznie 1:07 ta jasna BMW
cel uściślony do 3 pojazdów
cel uściślony do 3 pojazdów
a ja mysle, ze jechał zupelnie inna drogą jakąś popierdółką, a te fury to dla zmyłki ;p
wszyscy chcecie być tak oryginalni i piszecie w którym aucie on jest, szkoda ze nie zauważacie ironii w temacie. przy okazji wychodzi wam to kurewsko żałośnie.
kurwa totolotek
Czekałem, aż ktoś wpadnie na świetny pomysł przebiegnięcia przed samochodem, albo chociaż dla jaj rzuci granatem...a tu chuj
a poza tym to "co za chuj kurwa, co za chuj, w domu siedź kurwa gamoniu, po mieście jeździmy 50!"
a poza tym to "co za chuj kurwa, co za chuj, w domu siedź kurwa gamoniu, po mieście jeździmy 50!"
kool83 napisał/a:
watażka i jego świta z namaszczenia ruskich...jest to żenujące gdy kraj ten wciąż jest zrujnowany po wojnach z lat 90-tych.wczesniej czy później jednak i tak go zajebią
Achmad Kadyrow zginął 6 lat temu w zamachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów