📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda że mnie tam nie było jak byłem trzeźyw, bo bym mu skopał dupę.
Antekk napisał/a:
W takiej sytuacji polskie prawo pozwala zastosować samoobronę; to znaczy że wszyscy mogli się na niego rzucić w celu odebrania deski i przywalenia ponieważ po pierwsze uderzył jednego z chłopaków a po drugie dopuścił się zawłaszczenia cudzej rzeczy ruchomej.
Emm... gdybyś nie zauważył to raczej w Polsce, ani na terytorium w którym polskie prawo obowiązuje nie działo...
Wiem że to w USA, a mowie jak jest w Polsce, po prostu sytuacja akurat pasuje to opisu.
bolid dostał jakiegoś niesamowitego szwungu! przypomina mi się ten hiszpan co wyjebał w widownię w jakimś programie tv.
Nie wiem co komu przeszkadzają luzaczki na deskach. Jak chcą sobie ryje rozbijać o miasto ich sprawa
Swoją drogą z ochroniarza niezły fighter, ma predyspozycje na następnego przeciwnika Pudziana.
Swoją drogą z ochroniarza niezły fighter, ma predyspozycje na następnego przeciwnika Pudziana.
Antekk napisał/a:
On ich ostro zaatakował, zastosował przemoc chociaż oni nie naruszali jego sfery praw osobistych. W takiej sytuacji polskie prawo pozwala zastosować samoobronę; to znaczy że wszyscy mogli się na niego rzucić w celu odebrania deski i przywalenia ponieważ po pierwsze uderzył jednego z chłopaków a po drugie dopuścił się zawłaszczenia cudzej rzeczy ruchomej.
Nie pierdol - po pierwsze to było USA i tam miał takie coś prawo odwalić, po 2 jakby Ci przypierdolił w Polsce i zabrał deskę to jakbyś poszedł i mu jebnął z twoimi kolegami plastusiami to byś przekroczył granicę obrony koniecznej. Dzwoni się na policję w takich wypadkach. Nie siej gówien bo ci ludzie uwierzą.
eee myślałem ze mu wpierdolą a tak to suchar
gerary hirr!
i oto wyszły niespełnione marzenia by zostać policjantem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów