Nie będe spoilerował, Have Fun.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie będe spoilerował, Have Fun.
kadnie go przeorali
Szkoda, że nikt nie nagrał jak w Krakowie na Azorach ochroniarz z klubu nocnego ujebał kolesiowi dłoń maczetą ... piwo za atak pogiętym mopem do zabierania dusz.
Name ty jesteś jakiś pojebany żeby to pisać w komencie nie ?. No cóż... czego się nie robi żeby zdobyć wirtualne piwo.
@Sadistic
ty taki pojebany jesteś czy tylko się popisujesz? myślisz, że znasz mnie lepiej ode mnie
ty taki pojebany jesteś czy tylko się popisujesz? myślisz, że znasz mnie lepiej ode mnie
@Kazelot666 ale to chyba dlatego, że ten koleś przyszedł po jakiś haracz za dziwki, ale nie dostał
Myślałem, że będzie tam miniaturowa kosa, a tu koleś z jakimś lamerskim kozikiem
Z tego co zauwazylem zawsze gdy facet ruszy na pomoc z jakimś kijem,pałką czy innym dlugim przedmiotem napierdala nim jak ciota. Byl gdzies film co facet trzasnął murzynka ponad 10 razy z bejsbola a ten uciekł sobie jak gdyby nigdy nic ^______^
Po pierwsze, ta rurka była pusta w środku oraz bardzo cienka i widac dobrze, że napie*dalał go nią z całej siły pajacu ;o
name01 napisał/a:
@Sadistic
tak popisuje się przed wirtualną społecznością takich idiotów jak ty. Mam dla ciebie propozycje wyjdź z domu i poszukaj prawdziwych przyjaciół ;o
PS. Gdzie ty kurwa się doszukałeś słowa w, którym mówie, że znam cię lepiej od ciebie. Total zjebus jesteś
[ Komentarz dodany przez: DeMonica: 2010-08-22, 00:37 ]
Ale już spokojnie, tak?
"No cóż... czego się nie robi żeby zdobyć wirtualne piwo." no to wychodzi na to, że wiesz na 100kurwa%, że chodzi mi tylko o to, żeby dostac jak to nazwałeś "wirtualne piwo"
"Mam dla ciebie propozycje wyjdź z domu i poszukaj prawdziwych przyjaciół ;o " właśnie przyszedłem ze spotkania z kilkoma przyjaciółmi
PS nie spinaj się z byle gówna
[ Komentarz dodany przez: DeMonica: 2010-08-22, 00:54 ]
Tobie też proponuję się uspokoić.
"Mam dla ciebie propozycje wyjdź z domu i poszukaj prawdziwych przyjaciół ;o " właśnie przyszedłem ze spotkania z kilkoma przyjaciółmi
PS nie spinaj się z byle gówna
[ Komentarz dodany przez: DeMonica: 2010-08-22, 00:54 ]
Tobie też proponuję się uspokoić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów