Irak albo jakiś Poligon.
Irak albo jakiś Poligon.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dowodem jest nawet samo umundurowanie, ale ską d taki leming moze to wiedzieć.
Po pierwsze,
każde obce wojsko będące dłużej niż 4 tygodnie (pi razy drzwi czas trwania manewrów) na terenie RP jest wrogiem i okupantem.
Bez różnicy czy to USA, USSR, Rosja, NIemcy, Chiny czy z piekła rodem Izrael.
Na terenie Polski może być jedynie Wojsko Polskie. To samo dotyczy służb trzyliterowych.
Po drugie, jak czytam niektóre Twoje wpisy to mam wrażenie, że to Tobie chyba zaraz po porodzie, zamiast szczepionki wstrzyknęli denaturat za ucho...
Po pierwsze,
każde obce wojsko będące dłużej niż 4 tygodnie (pi razy drzwi czas trwania manewrów) na terenie RP jest wrogiem i okupantem.
Bez różnicy czy to USA, USSR, Rosja, NIemcy, Chiny czy z piekła rodem Izrael.
Na terenie Polski może być jedynie Wojsko Polskie. To samo dotyczy służb trzyliterowych.
Po drugie, jak czytam niektóre Twoje wpisy to mam wrażenie, że to Tobie chyba zaraz po porodzie, zamiast szczepionki wstrzyknęli denaturat za ucho...
Gdzie te rewelacje wyczytałes ruska onuco. Jankesi od dawana stacjonuja dłużej i robia to jako sojusznik nATO. Ja wiem że ruskie onuce chca by Polska wystapiła z NATO, albo zeby nie było tu wojsk NATO, bo to przeszkadza Putlerowi. Te poszczekiwanie pseudop[atryjotyczne za ruskie ruble czy z czystej glupoty nie robi na mnie wrażenia.
up Pamiętam jak w liceum , 30 lat temu Korwin był naszym ulubieńcem. Na szczęście z tego się dosyć szybko wyrasta. Czego i wam dzieciaki z konfederacji życzę. Tym bardziej, że teraz ten pajac błyszczy w SSowieckiej tv.. Taki pożyteczny idiota, jak mawiał Lenin
Poglądy gospodarcze to jedno bo tu za wiele nie mam do krytyki, ale jest zwykłym politycznym gównojedem oderwanym or realiów.
Gdzie te rewelacje wyczytałes ruska onuco. Jankesi od dawana stacjonuja dłużej i robia to jako sojusznik nATO. Ja wiem że ruskie onuce chca by Polska wystapiła z NATO, albo zeby nie było tu wojsk NATO, bo to przeszkadza Putlerowi. Te poszczekiwanie pseudop[atryjotyczne za ruskie ruble czy z czystej glupoty nie robi na mnie wrażenia.
Hhahaaahhaa już wiem kto tak strzela "ruskimi onucami" na komentarzach pod artykułami w interii,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów