📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Laskę powiadasz...
W komentarzach pod polską wersją reklamy na tubie, też jest sporo wątpliwości.
35i napisał/a:
W komentarzach pod polską wersją ....
Nie mam dostępu do polskiej wersji. Tylko cyrylica.
Ale o co wy się przypierdalacie? Ciapaty będzie walił w prawdziwą dziurę z prawdziwą nutellą. A 90% sadoli spuszcza się ręcznie do filmików z hotkinkyo srającą źelkami z otworu większego niż u samicy słonia po sześciu porodach...
Bardzo lubię Twoje wstawki autorze tego tematu.
Dbaj o szczegóły to może jakoś się uchowasz i tchniesz trochę życia w stronę.
Obiecuje, że dojebie Ci piwko za każdym razem, bo czuję że nasze serca biją wspólnym rytmem.
Dbaj o szczegóły to może jakoś się uchowasz i tchniesz trochę życia w stronę.
Obiecuje, że dojebie Ci piwko za każdym razem, bo czuję że nasze serca biją wspólnym rytmem.
Cieszę się, że moja "twórczość" znajduje uznanie
Ty kurwa taka rozkmina jak taka koza takie kulki robi, a człowiek takiego kasztana wielkiego pierdolnie? Też bym sobie tak chciał z dupy postrzelać jak z muszkietu.
Ale że co? Że religie to bujdy? Fakt. Wszystkie.
W koranie jest napisanie, że dostanie się kiść winogron, ale brak zapisu samogłosek w pierwszych spisanych wersjach koranu pozwolił duchownym na manipulację tekstem i tak teraz mamy 72 dziewice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów