📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mocne jak paprykarz Szczeciński...
Przyznać się, która go podjebała???
parenting.pl/35-latek-aresztowany-za-znecanie-sie-nad-dzieckiem-jestes...
parenting.pl/35-latek-aresztowany-za-znecanie-sie-nad-dzieckiem-jestes...
Juzwa napisał/a:
Gdyby ktoś przy mnie tak zrobił dziecku, to to dziecko by zostało półsierotą.
A niby czemu, robi mu krzywdę? Nie widzę, żeby płakał. Nie żebym to pochwalał, zawsze gościowi dzieciak może wypaść z rąk, ale ogólnie, przez dziesiątki tysięcy lat rodzice często musieli w pospiechu łapać swoje dzieci za kończyny i spierdalać przed dzikimi zwierzętami/ armiami, wiec dzieci są przystosowane do takich tematów. Dopiero od jakichś 50 lat ludzie obchodzą się z niemowlakami jak z jajkiem
Chujowy filmik.
Ziomka już zamknęli, matkę dziecka tez
Ale chłop fajnie się broni
Mam własne poglądy na temat traktowania dzieci. Jeśli spojrzymy na małe małpy, są one bardzo zwinnymi stworzeniami. Jesteśmy potomkami małp, więc musimy rozwijać tę aktywność we wczesnym dzieciństwie
Ale chłop fajnie się broni
Mam własne poglądy na temat traktowania dzieci. Jeśli spojrzymy na małe małpy, są one bardzo zwinnymi stworzeniami. Jesteśmy potomkami małp, więc musimy rozwijać tę aktywność we wczesnym dzieciństwie
Juzwa napisał/a:
No, nie wiadomo co lepsze. Skąd możesz wiedzieć, że ten przygłup w kapelusiku to nie patus? Po zachowaniu raczej wskazuje na kanon patusa. Gdyby ktoś przy mnie tak zrobił dziecku, to to dziecko by zostało półsierotą.
Jesteś łajzą, która, mam nadzieję, skończy tam gdzie takiej łajzy miejsce. W psychiatryku. Trzymam kciuki!
"Para uzyskała pozytywny wynik testu na spożycie narkotyków."
Czyli wszystko jasne. Wstrzyknęli sobie marihuaninę i takie skutki.
Czyli wszystko jasne. Wstrzyknęli sobie marihuaninę i takie skutki.
Jebany cwierc mozg. Aby go ojciec ruchał albo robił tak samo
Albo to i to i do tego kzala ruszać skórę mordo
Albo to i to i do tego kzala ruszać skórę mordo
"W trakcie potrząsania niezabezpieczona głowa zwisa bezwładnie. Słabe mięśnie szyi nie są jeszcze w stanie prawidłowo pracować. Stawy i kości u dzieci są miękkie, a bardzo gwałtowne potrząsanie może prowadzić do przemieszczenia kręgów lub prowadzić do innych problemów.To, co zrobił mężczyzna na filmie, jest niezrozumiałe. Mógł po prostu złamać jej kark" - powiedziała Vera Pushkarewa, neonatolog.
Reszta przyjebów z dziecmi - "tak się robi, mi ojciec tak robił i normalny wyszedłem"
No chyba kurwa NIE
Reszta przyjebów z dziecmi - "tak się robi, mi ojciec tak robił i normalny wyszedłem"
No chyba kurwa NIE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów