Mało brakowało do nieszczęścia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Mało brakowało do nieszczęścia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MarekJarek1 napisał/a:
Czy ta głupia korwa bała się zamoczyć, żeby uratować dziecko?
Kalkulacja.
Spodnie były z lumpexu, ale góra to original Guczi za 50 juanów, więc chyba rozumiesz?
BossNr1wPL napisał/a:
Szkoda że bachor się nie utopił.
Rozumiem, że to sadistic ale niektórzy to są nienormalni...
MarekJarek1 napisał/a:
Czy ta głupia korwa bała się zamoczyć, żeby uratować dziecko?
może tam było głęboko a ona nie potrafi pływać? a że ma 1,2m wzrostu, to też by utonęła?
BossNr1wPL napisał/a:
Szkoda że bachor się nie utopił.
chciałem napisać jakąś celną ripostę, o tym, że jesteś debilem, ale nie napiszę
Ta ich empatia mnie rozpierdala.
Mały ryżojad wypił już z wiadro wody z tego oczka, a ta sajgonka podaje mu pomocną stopę bo nie chce zamoczyć nowej garsonki
Priorytety w chuj
Mały ryżojad wypił już z wiadro wody z tego oczka, a ta sajgonka podaje mu pomocną stopę bo nie chce zamoczyć nowej garsonki
Priorytety w chuj
Jestem zaskoczony, że go ktokolwiek uratował.
Szkoda, to że twoja zawszona matka dupy dała zamiast połknąć.
BossNr1wPL napisał/a:
psotny_fiutek napisał/a:Płaczesz PISdeczko?BossNr1wPL napisał/a:Szkoda że cię matka nie wyskrobała a ojciec nie spuścił się psu w dupę. W chuj szkoda.Szkoda że bachor się nie utopił.
Płaczesz PISdeczko?
Mieszasz politykierstwo w jakiś filmik o żenującej akcji ratunkowej kitajców. Lepiej ci?
Kurwa, to jest sadol a nie spot wyborczy w Sandomierzu.
CriSStopher napisał/a:
nie mam rąk - wyciągnę nogami
Może miała nowy sweter i nie chciała go zamoczyć.
Dobre wychowanie, będzie z niego prawdziwy facet.
BossNr1wPL napisał/a:
Płaczesz PISdeczko?
Płaczesz PISdeczko?
chciałeś być śmieszny a zrobiłeś z siebie klauna kretynie jebany.
CriSStopher napisał/a:
nie mam rąk - wyciągnę nogami
Mogła go nawet cipą zassać, nieważne jak, ważne, że skutecznie!
ta baba z nogami zamiast mózgu to jakiś totalny zjebany kretyn.
brawa dla tej dziewczynki, nawet próbowała pomóc(na ile potrafiła) wyciągnąć tego malca.
zuchy dzieciaki, uff.
brawa dla tej dziewczynki, nawet próbowała pomóc(na ile potrafiła) wyciągnąć tego malca.
zuchy dzieciaki, uff.
Niby wszystko ok ale jak widzę sposób wyciągania to chuj mnie strzela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów