📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do sadola sie z jedzieniem nie siada hahahaha, ale zaj🤬, normalnie ziemniaczki schabowy jakis ogoreczek i sie oglada rozj🤬e c🤬y, laski z c🤬jami, odciete głowy, standard, juz mnie nic nie rusza
pawson napisał/a:
Dla tych lubiących wyciskać:
Jak kogoś nie lubisz to możesz mu tym chleb posmarować

Lysy2326 napisał/a:
Do sadola sie z jedzieniem nie siada hahahaha, ale zaj🤬, normalnie ziemniaczki schabowy jakis ogoreczek i sie oglada rozj🤬e c🤬y, laski z c🤬jami, odciete głowy, standard, juz mnie nic nie rusza
Och mistrzu jakiś ty niewrażliwy i męski

Mam 16 lat i nie rozumiem jak można stracić apetyt od patrzenia, słuchania, czy wąchania, nie mówiąc o rzyganiu z powodu zobaczenia, usłyszenia albo powąchania czegoś. Po prostu tego nie rozumiem. A dlaczego? Bo nikt mnie nie rozpieszczał, jak h🤬j wie co. Nie wszystko kręciło się wokół mnie. Nikt mnie nie nauczył obrzydzenia. Tylko rozpuszczeni ludzie mogą mieć odruch wymiotny widząc coś całkowicie ludzkiego.
Dodam, że mam długie włosy a dla niektórych wyglądam jak pedał (którym nie jestem. jestem w 100% hetero ale co poradzę na to jak wyglądam). Ciekawe kto by więcej ohydnych widoków i zapachów wytrzymał? Ci, którzy mają mnie za pedała i mięczaka czy ja?
Dodam, że mam długie włosy a dla niektórych wyglądam jak pedał (którym nie jestem. jestem w 100% hetero ale co poradzę na to jak wyglądam). Ciekawe kto by więcej ohydnych widoków i zapachów wytrzymał? Ci, którzy mają mnie za pedała i mięczaka czy ja?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie