📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Do sadola sie z jedzieniem nie siada hahahaha, ale zajebał, normalnie ziemniaczki schabowy jakis ogoreczek i sie oglada rozjebane cipy, laski z chujami, odciete głowy, standard, juz mnie nic nie rusza
pawson napisał/a:
Dla tych lubiących wyciskać:
Jak kogoś nie lubisz to możesz mu tym chleb posmarować
Do sadola sie z jedzieniem nie siada hahahaha, ale zajebał, normalnie ziemniaczki schabowy jakis ogoreczek i sie oglada rozjebane cipy, laski z chujami, odciete głowy, standard, juz mnie nic nie rusza
Och mistrzu jakiś ty niewrażliwy i męski Tak bardzo, że musisz sobie to sam udowadniać pisząc o tym w necie?
Mam 16 lat i nie rozumiem jak można stracić apetyt od patrzenia, słuchania, czy wąchania, nie mówiąc o rzyganiu z powodu zobaczenia, usłyszenia albo powąchania czegoś. Po prostu tego nie rozumiem. A dlaczego? Bo nikt mnie nie rozpieszczał, jak huj wie co. Nie wszystko kręciło się wokół mnie. Nikt mnie nie nauczył obrzydzenia. Tylko rozpuszczeni ludzie mogą mieć odruch wymiotny widząc coś całkowicie ludzkiego.
Dodam, że mam długie włosy a dla niektórych wyglądam jak pedał (którym nie jestem. jestem w 100% hetero ale co poradzę na to jak wyglądam). Ciekawe kto by więcej ohydnych widoków i zapachów wytrzymał? Ci, którzy mają mnie za pedała i mięczaka czy ja?
Dodam, że mam długie włosy a dla niektórych wyglądam jak pedał (którym nie jestem. jestem w 100% hetero ale co poradzę na to jak wyglądam). Ciekawe kto by więcej ohydnych widoków i zapachów wytrzymał? Ci, którzy mają mnie za pedała i mięczaka czy ja?
cos pięknego ^^
to gówno wygląda jak gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów