dzieci zza wschodniej granicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wolo1994 napisał/a:
Zapasy wspaniały dyscyplina? Dla homo może i tak, jakoś preferuję sport gdzie lejesz drugiego po ryju a nie obmacujesz przeciwnika po pośladach...
jebnął by cię o matę i byś kwiczał jak ubijana świnia
Ból dupy to be continue...
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
ble ble
FryzjerZG,
nie złapałeś podtekstu..
Idź teraz przez Polskę z kałachem pytając się dziewczyn i chłopaków (tak do powiedzmy 24 roku życia) czy wiedzą jak się obsługuje, czyści i strzela
jesteśmy bezbronnym narodem !!!!
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
nie złapałeś podtekstu..
Idź teraz przez Polskę z kałachem pytając się dziewczyn i chłopaków (tak do powiedzmy 24 roku życia) czy wiedzą jak się obsługuje, czyści i strzela
jesteśmy bezbronnym narodem !!!!
@cesastes skończ pierdolić, bo ten filmik z rozkładaniem kałacha to nie jest byle jaka Rosyjska gimbaza, tylko porządna szkoła wojskowa. Rosjanie są potęgą militarną, bo topią 8% PKB w uzbrojenie i mają wyjebane na swoich obywateli cierpiących głód. No i ciągle jest tam pobór wojskowy, co wg wyliczeń analityków podwyższa zdolność obrony kraju o jakieś 20%.
Co do samej młodzieży uprawiającej zapasy, to wydaje mi się, że w PL zobaczylibyśmy to samo gdybyśmy poszli do jakiejś sekcji.
Jedyna różnica między dzieciakami w PL a RUS, to częsta praktyka chodzenia całymi przedszkolami do rosyjskich bań, a później ochładzanie się w śniegu :3 Mmm... poezja, aż sobie pójdę do sauny zaraz, poparzę się troszkę
Co do samej młodzieży uprawiającej zapasy, to wydaje mi się, że w PL zobaczylibyśmy to samo gdybyśmy poszli do jakiejś sekcji.
Jedyna różnica między dzieciakami w PL a RUS, to częsta praktyka chodzenia całymi przedszkolami do rosyjskich bań, a później ochładzanie się w śniegu :3 Mmm... poezja, aż sobie pójdę do sauny zaraz, poparzę się troszkę
zapasy piękna dyscyplina
*sypki drift po blacie*
No ten dzieciak pewnie by dostał po łbie , polecam Ci spotkać zapaśnika z 15 letnim stażem , módl się żebyś miał caly kręgosłup.
Może i by mnie rozjebał,nie zaprzeczam, ja tylko chce podkreślić że zapasy są pedalskie
Najśmieszniejsze że twierdzisz że zapasy są pedalskie a na imię masz Alek.
Co do bijących po ryjach...jeżeli uważacie że wystarczy w najszybciej rozwijającym się sporcie jakim jest mma, tylko bić się w stójce to chuja wiecie i nigdzie nie zajdziecie A boks, jest fajny. Ale bokser z zawodnikiem mma może jedynie grać w bierki na lodzie..
Co do bijących po ryjach...jeżeli uważacie że wystarczy w najszybciej rozwijającym się sporcie jakim jest mma, tylko bić się w stójce to chuja wiecie i nigdzie nie zajdziecie A boks, jest fajny. Ale bokser z zawodnikiem mma może jedynie grać w bierki na lodzie..
garota napisał/a:
Najśmieszniejsze że twierdzisz że zapasy są pedalskie a na imię masz Alek.
To że mam nick Alek to nie znaczy że się tak nazywam mózgu, poza tym, pozdro "garota"
Aha, czyli z własnego wyboru masz pedalski nick? Rozumiem. Poczytaj o garocie i zastanów się czy jest sens to przywoływać. Pozdro Aluś mordeńko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów