Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
12 Październik 2003, godzina 15:47 - kolejna młoda dusza została uratowana z piekła (możliwej) gejowatości i przeszła w chwale na Jasną Stronę Mocy. Najważniejsze to walczyć o młodych padawanów od małego!
AUG to August czyli Sierpień
może się czepiam, ale tam jest 3:47 a nie 15:47. After morning czy jakos tak.
AM - Anti Meridiem
PM - Past Meridiem
a nie jakieś "after morning"... Oj nie uważało się na lekcji...
"12 Październik 2003, godzina 15:47 - kolejna młoda dusza została uratowana z piekła (możliwej) gejowatości i przeszła w chwale na Jasną Stronę Mocy. Najważniejsze to walczyć o młodych padawanów od małego!"
Zgadzam się z Tobą, ale na litość boską 12 AUG 2003 to nie październik, a sierpień, a jak już coś to nie 12 październik tylko 12 października, bo od domniemanego narodzenia Chrystusa to październików było 2011, a nie 12.
AM - Anti Meridiem
PM - Past Meridiem
a nie jakieś "after morning"... Oj nie uważało się na lekcji...
i chuj. nigdy się angola nie uczyłem, a wiem pewnie więcej niż niejeden "nowomaturzysta". za to niemiecki prawie perfekt i po rusku też umiem co nieco, a na pewno znam się na zegarku, nie co jak niektórzy...
12 Październik 2003, godzina 15:47 - kolejna młoda dusza została uratowana z piekła (możliwej) gejowatości i przeszła w chwale na Jasną Stronę Mocy. Najważniejsze to walczyć o młodych padawanów od małego!
Sierpnia idioto, sierpnia...
same kurwa geniusze...
po pierwsze AUG to nie październik a Sierpień (August).
po drugie 3 AM to 3 rano AM = ante meridiem – przed południem
do książek GIMBAZO!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów