📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
krulus napisał/a:
nauczyciel - ubisoft
koleś po lewej - piraci
koleś po prawej - legalni użytkownicy
wiec ubisoft nie lubi legalnych uzytkownikow?:<
Powinni lać takich debili w polskich szkołach to może mniej łysych dresów by narzekało na swój los tylko byliby w stanie znaleźć sobie robotę zgodną z prawem.
@rave
Nie słyszałeś o tej całej aferze? Ubisoft wprowadził takie zabezpieczenia na piratów, że nawet legalni userzy mają z nimi problemy... ale co najlepsze - piraci już dawno je obeszli...
Nie słyszałeś o tej całej aferze? Ubisoft wprowadził takie zabezpieczenia na piratów, że nawet legalni userzy mają z nimi problemy... ale co najlepsze - piraci już dawno je obeszli...
"Od nauczyciela" - jedyna dobra rzecz, która powinna pozostać po komunie ;/
Jakoś skojarzylo mi się z tym filmikiem.
pamiętam do dziś jak historyczka , rozwaliła w nerwach dziennik w podstawówce na naszych durnych łbach , a potem jakieś 2 h klejenia go po lekcjach pod jej czujnym okiem
respect już wtedy i do dziś , a starym jakbym powiedział to jeszcze bym bańki obskoczył za brak szacunku i zachowanie w szkole !!!
respect już wtedy i do dziś , a starym jakbym powiedział to jeszcze bym bańki obskoczył za brak szacunku i zachowanie w szkole !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów