📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ta piosenka jest taka pojebana że do niej wszystko pasuje, równie dobrze mogło by być tam hakuna matata
przynajmniej ibisz by nie wkurwiał
przynajmniej ibisz by nie wkurwiał
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Apollo napisał/a:
Tyle go było wszędzie pełno, że wszystkim chce się rzygać ale on tego nie rozumie... Jakby było coś z programu "Czar par", którym to Ibisz wybił się kieeedyś, postawiłbym piwo a skoro nie ma, zapomnijcie o Krzysiu - skończył się...
a masz Czar Par
Cytat:
W sam raz na upojną noc z kobietą
nie zdziwiłbym sie gdyby podczas szczytowania z jej ust wypłynęło "Jesteś boski Krzysiu"
Ludzie myślą jak wkleją jeden wyraz w piosenke to są dupni Tiesto lub nie wiadomo kim.mixów Duck Sauce jest już kilka i różnią się jednym wyrazem
Gdybyś w wieku 45 lat odjebał sobie botoksy,liposukcje i inne chuje-muje też byś wyglądał jak kutas w okresie produkcyjnym ;p
Bart3kk, wiek produkcyjny jest od 18 do 65 roku życia.
adrian1507 napisał/a:
mixów Duck Sauce jest już kilka i różnią się jednym wyrazem
Ja pierdolę, mixów Duck Sauce, dobre sobie... Oni sami zrobili jakiś chujowy remix całkiem dobrego kawałka. Ktoś tu wspomniał, że oryginalne wykonanie to Nighttrain - Hallo Bimmelbahn, natomiast najbardziej znane i najlepsze chyba jest Boney M - Gotta go home. Ten zjebany wytwór grupy Duck Sauce to mix wykonania Boney M.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów