Papuga nuci popularny dzwonek z telefonu nokia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A melodyjkę z mario potrafi?
Ten popularny dzwonek z telefonu Nokia... to Finał (czyli ostatnia kulminacyjna część) słynnego utworu instrumentalnego pod tytułem "Karnawał Zwierzęcy" ("Le Carnaval des Animaux")napisanego przez francuskiego kompozytora Camille Saint-Saënsa żyjącego w epoce romantyzmu.
Można powiedzieć że jest to szlagier muzyki klasycznej a z całą pewnością jeden z najbardziej charakterystycznych utworów.
Można powiedzieć że jest to szlagier muzyki klasycznej a z całą pewnością jeden z najbardziej charakterystycznych utworów.
a może to był budzik poprzedniego właściciela papugi, tylko zmarło mu się we śnie no a zwierzak się osłuchał ..
ciekawe czy mu tak napierdala 24/7 :DDDDDDD...
i na dodatek stepuje O_o
kr4wat napisał/a:
Miałem kiedyś papugę, uciekła, suka...
Miałem kiedyś żółwia, uciekł skurwiel, z balkonu na 3cim piętrze...
To było coś cudownego... Zdobyłaś moje serce, czekam na ciebie w finale!
Przeczytałem tytuł i przypomniał mi się taki stary dowcip.
-Stary, nie ogarniam! Każą mi się uczyć o jakimś Mozarcie, Beethovenie, Bachu - co to kuźwa za jedni?
-Spoko kolesie, stary. Oni robią dzwonki do komór.
-Stary, nie ogarniam! Każą mi się uczyć o jakimś Mozarcie, Beethovenie, Bachu - co to kuźwa za jedni?
-Spoko kolesie, stary. Oni robią dzwonki do komór.
taki w sumie, żeby się dopierdolić, to jest to NIMFA a nie papuga
Purecowstyle napisał/a:
A nimfa to nie jest gatunek papugi?taki w sumie, żeby się dopierdolić, to jest to NIMFA a nie papuga
Miałam kiedyś identyczną nimfę, skubana jadła z nami obiad, i żyła poza klatką. Uciekła, przez ojca, bo mu się balkon zachciało otwierać na oścież...
ja bym tą rozdartą ku..e laćkiem odebrał.... albo można użyć pocisku sterowanego pilotem- telewizyjnym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów