i chwali się tym na fb. Gratuluję.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A więc tak:
Pani jest z Essex (UK), ma 30 lat i jest z zawodu body piercer'ką.
Co do odcięcia paluszka, pani Reynolds twierdzi, że nie miała żadnego konkretnego powodu po za tym, że uważała iż by to 'dobrze wyglądało'.
To nie jest jej pierwszy numer. Jakiś czas temu wycieła sobie skalpelem tatuarz z imieniem ex-chlopaka i wyslala mu go pocztą.
Trasę przesyłki śledziła przez internet aby być pewną, że chłopiec zobaczył jej zawartość.
Po więcej info odsyłam do Daily Mail.
Rasizm jest OK.
Pani jest z Essex (UK), ma 30 lat i jest z zawodu body piercer'ką.
Co do odcięcia paluszka, pani Reynolds twierdzi, że nie miała żadnego konkretnego powodu po za tym, że uważała iż by to 'dobrze wyglądało'.
To nie jest jej pierwszy numer. Jakiś czas temu wycieła sobie skalpelem tatuarz z imieniem ex-chlopaka i wyslala mu go pocztą.
Trasę przesyłki śledziła przez internet aby być pewną, że chłopiec zobaczył jej zawartość.
Po więcej info odsyłam do Daily Mail.
Nie chodzi po ulicy i nie pokazuje że odcięła se palca i każdy ma zwracać uwagę tylko spokojnie pochwaliła się na Fb
Niby pojebane ale chuj z nią, ciekawe jest co Wy pojeby publikujecie a sami szkalujecie innych
Odcięła se palec to odcięła, chuj z nią, nie odjebała go mi czy komuś kto tego nie chciał...
Nie chodzi po ulicy i nie pokazuje że odcięła se palca i każdy ma zwracać uwagę tylko spokojnie pochwaliła się na Fb
Niby pojebane ale chuj z nią, ciekawe jest co Wy pojeby publikujecie a sami szkalujecie innych
JPablo napisał/a:
Większość ludzi którzy coś publikują robią to w jakimś celu (dowartościowanie, zwrócenie uwagi, itd). Prawdziwe pojeby nie chwalą się swymi dokonaniami, bo tego nie potrzebują
@vass, podobno jest praworęczna
Jeżeli chodzi o temat, czekam na filmik z akcji w dziale Hard Podobno ma nagrane, lecz nie chce jeszcze dodać (jest niezdecydowana)
Jeżeli chodzi o temat, czekam na filmik z akcji w dziale Hard Podobno ma nagrane, lecz nie chce jeszcze dodać (jest niezdecydowana)
A ja bym ją podpuścił, żeby ujebała sobie oba duże paluchy u stóp.
A co mi tam.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A co mi tam.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja się tylko pytam: po co?
Pokolenie zjebów.
Generalnie to chuj z nią, ale dla osób pytających dlaczego wyjaśniam. Pizda nic w życiu pewnie nie osiągnęła więc nie ma się czym wyróżnić na tle społeczeństwa, zatem stwierdziła że dobrym sposobem będzie okaleczenie siebie. Niczym najwierniejszy fan popka. Bieda umysłowa na całej rozciągłości i tyle.
małym się palcóweczki nie zrobi, więc można było go ujebać
No i brawo, chuj z palcem, chuj ze skórą, ale teraz ma błąd ortograficzny na tatuażu i to jest największy wstyd. "Time flie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów