Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie, lepiej dać sobie zwierzęciu wejść na głowę, no bo on taki bezbronny słodki, o zrobił kupkę mi na twarz ojejku jaki słodziak..
jebnij się w leb tępaku, to jest kot, zwierze myslace instynktownie, bic kota to juz w ogole trzeba byc bezmozgowcem
@up, Jakbyś umarł to kot nie zastanawiałby się długo i by cię zeżarł. Poza tym zwierzęta rozumieją proste komunikaty, "jeśli drapnę właściciela który mnie karmi to czeka mnie kara więc lepiej żebym nie drapał tylko ustąpił". U zwierząt dominuje prawo silniejszego, jeśli pokażesz zwierzęciu że jesteś słabszy to ono będzie wyprowadzać cię na spacer a nie ty jego.
Tępaku jeden na niesfornego zwierzaka wystarczy ryknąć i robi się potulny jak baranek! No chyba, że masz głos jak rurkowiec i jesteś rudy to wtedy tłumaczy twoje zachowanie
To zamieść filmik, jak ryczysz na kota jak jebany orangutan czy inny naczelny, będzie hit sadola!
@alexandrus
To zamieść filmik, jak ryczysz na kota jak jebany orangutan czy inny naczelny, będzie hit sadola!
Nie muszę, masz to na co dzień w domu jak stary wraca z pracy, a ty siedzisz przed kompem
Tępaku jeden na niesfornego zwierzaka wystarczy ryknąć i robi się potulny jak baranek! No chyba, że masz głos jak rurkowiec i jesteś rudy to wtedy tłumaczy twoje zachowanie
Co ty się tej rudości uczepiłeś? może sam jesteś rudzielcem ha? No to ryknij na psa dosięgającego ci w kłębie do kolana to zobaczysz co się stanie, tylko nagraj to i wrzuć na harda jebaku leśny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów