📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Xumme napisał/a:
trzeba byc k***a j***nym idiota, zeby tak zapie**alać po mieście. Chcesz tutaj cos jeszcze dodać mądrego?
luzuj poślady stulejarzu
chico35 napisał/a:
luzuj poślady stulejarzu
Dobra kurwa magistrze jebania zamknij lepiej pizde i wywalaj na oragany dla normalnych ludzi, zamiast nam tutaj dostarczac argumentów na jebanie waszej spierdolonej "grupy spolecznej".
Obyś sie kurwa na częsci nadał dla kogos, kto tego potrzebje.
dennissliwa napisał/a:
Trzeba byc głuchym i ślepym....
Trzeba być prawdziwym bezmózgiem żeby tak zapieprzać po mieście. Pewnie jesteś zwolennikiem idiotyzmu "patrz w lusterka".
80% debili na motocyklach to ludzie, którzy kupili szroty i chcą się popisać osiąganą prędkością.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Mnie rozpierdala jak te kurwy jadą na drogowych (długich). Kurwa jakim prawem??? Niedawno jakiś huj trojką jechał na długich, po wyprzedzeniu busem zwolniłem, by znalazł się tuż za mną, a że bus po mocnym dodaniu gazu potrafi zadymić, poczęstowałem kurwy zapachem dieselka.
(może wtryski??)
Żadnym prawem. To debile są
Ja napierdalam na nich też długimi jak z naprzeciwka jadą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów