niby prosta sprawa ale nie dla wszystkich
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszyscy takie kozaki a jakby przyszlo co do czego to sami byscie napierdalali noga w klucz!
Po prostu chłopaczek nie chciał sobie pobrudzić najeczek i sweterka.
co za debil, kazdy wie ze koło w aucie sie odkreca we DWOCH! jeden trzyma koło a drugi kreci kluczem ) w ramach kureskiego sarkazmu. Koles jest idiota i zaloze sie ze ma bogatego starego ktory kupil mu to auto..
Oglądam to na bani i po zobaczeniu tego filmu mysle ze cale zycie to klamstwo, przeciez nie moze prawda byc ze tacy idioci zyja na tym swiecie -,-
Zastanawia mnie co się działo w głowie tego człowieka i jak potężnego firewalla musi mieć w mózgu żeby nie dotarł do niego wniosek w rodzaju: "hmm, a może jak by koło dotykało ziemi to by się tak nie kręciło?"
Co za idiota, co za clown!!! Pomijając jedną rzecz której nie skomentuję gdyż każdy to widzi (poza pedałami we flanelkach, obcisłych gaciach i ciotowatych fryzurkach), każdy wie że śrubę luzuje się zwykłym kluczem a dopiero potem odkręca grzechotką.
no co za idiota czy on nie wie, że się wkłąda między ramiona Patyka.. omg.. no rudy pewni co zrobisz.
captain obvious - ręczny zaciągnąć
deaken napisał/a:
wszyscy takie kozaki a jakby przyszlo co do czego to sami byscie napierdalali noga w klucz!
Owacje na stojąco się należą, za ten komentarz. Każdy by napierdalał nogą w klucz. Ale w innej kolejności. Pewnie trzymałeś tę kamerę i mówiłeś"Kopnij mocniej".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów