Prawidłowe odkurzanie konia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy pojebani jesteście konia widzieliście tylko na zdjęciu a sie najbardziej odzywacie. Jak koń sie leni na wiosne zresztą jak każde zwierze to zeby tą sierść całą ściągnąć to trzeba na to kilka dni. A odkurzacz to wciągnie i huj z wami
odkurzam konia jak się patrzy !!
hah " widzialaś babcia konia odkurzać kur.. de" tu miało paśc typowe konia odkurzać kurwa, obecnośc babci spierdoliła filmik...
chyba że to kobyła.
i co lenienia - to raczej linieje na wiosne
i co lenienia - to raczej linieje na wiosne
" ja to puszcze do teleexpresu" haha ;D
Przynajmniej powiedział "do teleexpresu" a nie "na jutuba".
Nic szczególnego.
Pozazdrościć tylko spokoju konia, bo gdy ja podchodzę z odkurzaczem do mojego Miśka, zaraz pokazuje jaka to z niego Boi dupa. Więc muszę się męczyć zgrzebłem.
Odkurzacz to jeden z najlepszych wynalazków.!
Pozazdrościć tylko spokoju konia, bo gdy ja podchodzę z odkurzaczem do mojego Miśka, zaraz pokazuje jaka to z niego Boi dupa. Więc muszę się męczyć zgrzebłem.
Odkurzacz to jeden z najlepszych wynalazków.!
panna_joanna napisał/a:
Pozazdrościć tylko spokoju konia
Ej no, wszystkie koniki są spokojne, tak o z natury?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów