Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla... taka..................... sytuacja
Kto się nigdy nie "rozpływał" po dropsie, nie "stapiał" po kwasie i nie zaglądał na drugą stronę po grzybkach ten nie może z czystym sumieniem mówić, że w pełni życie przeżył
nosz kurwa stary, jestem dokładnie tego samego zdania
tyle różnych bań, ludzie nie wiedzą jak może życie zupełnie inaczej-atrakcyjniej wyglądać, szkoda ze niemam nadal -naście lat jak za czasów liceum, przeżyłoby się jeszcze nie jednego tripa. teraz tylko poranna pobudka, biurko komputer pierdolenie głupot szefa, pierdolenie klienteli, kawa, pierdolenie szefa, pierdolenie dostawców, kawa pierdolenie szefa, biurko, komputer, chołpa, pierdolenie głupot kobity później pierdolenie samej kobity i tak do usranej śmierci...
Tys chuju biurko widzial tak samo jak kobiete.
nosz kurwa stary, jestem dokładnie tego samego zdania
tyle różnych bań, ludzie nie wiedzą jak może życie zupełnie inaczej-atrakcyjniej wyglądać, szkoda ze niemam nadal -naście lat jak za czasów liceum, przeżyłoby się jeszcze nie jednego tripa. teraz tylko poranna pobudka, biurko komputer pierdolenie głupot szefa, pierdolenie klienteli, kawa, pierdolenie szefa, pierdolenie dostawców, kawa pierdolenie szefa, biurko, komputer, chołpa, pierdolenie głupot kobity później pierdolenie samej kobity i tak do usranej śmierci...
Tys chuju biurko widzial tak samo jak kobiete.
weź się bardziej postaraj pajacu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów