Chociaż z tych panów co śpiewają (nie za mocne słowo? ) nieźli biznesmeni... tak jak Rydzyk potrafią zarobić na wszystkim
Chociaż z tych panów co śpiewają (nie za mocne słowo? ) nieźli biznesmeni... tak jak Rydzyk potrafią zarobić na wszystkim
ale są jeszcze prawdziwi o których wiedzą Ci dla których rap to nie R.Kelly....
Pokój 5.
ale ogolnie sama klasyka , z nowych skladow nieliczni do mnie trafiaja , reszta to juz pop
fantastycznie, urzekające, super. but.... who cares?
głupoty na koncertach opowiada i tym co go nie znają to się nie podoba xd
miałam nieprzyjemność być na jego koncercie na heinekenie. najgorsze teksty, jakie słyszałam ze sceny 'konferansjerka' i teksty 'piosnek') i skuteczne wzbudzenie we mnie irytacji (zarówno on, jak i pbliczność). cały czas mnie zadziwia, jak człowiek z takim muzycznym wykształceniem może robić coś takiego :|. normalnie mi wstyd za kolegę po fachu
Co to za "no name'y" podajesz wielki hip-hop jak widzę... Dobry rap, pewnie każdy o nim słyszał.
Akurat takie "no name'y" robią najlepszą muzykę, bo robią to z pasji, a nie dla pieniędzy jak całe mainstreamowe gówno pod publike, które leci na MTV, czy ViVie
To też jest skład no-name? xD Czuć tą pasję...racja :]
Co to za "no name'y" podajesz wielki hip-hop jak widzę... Dobry rap, pewnie każdy o nim słyszał.
No napewno nie slyszal o nich taki hejter jak Ty. Nie bede z Toba wiecej dyskutowal bo jak widze nie posiadasz nawet najnizszego poziomu, pozdrawiam.
miałam nieprzyjemność być na jego koncercie na heinekenie. najgorsze teksty, jakie słyszałam ze sceny 'konferansjerka' i teksty 'piosnek') i skuteczne wzbudzenie we mnie irytacji (zarówno on, jak i pbliczność). cały czas mnie zadziwia, jak człowiek z takim muzycznym wykształceniem może robić coś takiego :|. normalnie mi wstyd za kolegę po fachu
też tam byłem i się własnie do tego odnoszę. wiesz co to gastro faza? tak na początek...
nie, kurna, nie wiem
mam chyba prawo nie lubić ostrego, prawda? i zawsze uważałam, że dla mnie cokolwiek powiedziane przez kogokolwiek to mogą być bzdury? dla mnie ostry zmarnował tylko talent. to jest moje prywatne zdanie, a tak na koniec (że nawiążę do Twojej wypowiedzi) to nawet lily allen dała lepszy koncert niż ostry... tyle ode mnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów