18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
A Wy się w temacie o NK dziwicie czemu te całe pokolenie "JP na 100%" jest trzepnięte... jakbym słuchał takiej muzyki też bym miał mózg lekko wyprany

Chociaż z tych panów co śpiewają (nie za mocne słowo? ) nieźli biznesmeni... tak jak Rydzyk potrafią zarobić na wszystkim
Zgłoś
Acho 2009-09-15, 0:37 2
Akurat hip hop i rap mają różne korzenie, ale się połączyły, rap to melorecytacja i bity a hiphop to muzyka tworzona z sampli
Zgłoś
P................o 2009-09-15, 1:55 2
Widze jedynie Acho wie co to hh i rap . Wiki ma zjebana definicje. A prawdziwego hh jest duzo ... Pfk , k44, stara molesta (bo teraz juz troche gorzej ale tez w sumie ok ) , stary rysiek ze ski skladem , eldo , ostry , wwo , grammatik itd... ale ogolnie sama klasyka , z nowych skladow nieliczni do mnie trafiaja , reszta to juz pop
Zgłoś
Saia 2009-09-15, 7:18
o no właśnie o ostrym zapomniałem , tylko on za dużo jara i głupoty na koncertach opowiada i tym co go nie znają to się nie podoba xd
Zgłoś
CPCH 2009-09-15, 8:12 2
kurwy... i tyle...

ale są jeszcze prawdziwi o których wiedzą Ci dla których rap to nie R.Kelly....

Pokój 5.
Zgłoś
B................a 2009-09-15, 8:52
Perlo napisał/a:

ale ogolnie sama klasyka , z nowych skladow nieliczni do mnie trafiaja , reszta to juz pop

fantastycznie, urzekające, super. but.... who cares?
Saia napisał/a:

głupoty na koncertach opowiada i tym co go nie znają to się nie podoba xd

miałam nieprzyjemność być na jego koncercie na heinekenie. najgorsze teksty, jakie słyszałam ze sceny 'konferansjerka' i teksty 'piosnek') i skuteczne wzbudzenie we mnie irytacji (zarówno on, jak i pbliczność). cały czas mnie zadziwia, jak człowiek z takim muzycznym wykształceniem może robić coś takiego :|. normalnie mi wstyd za kolegę po fachu
Zgłoś
jarko 2009-09-15, 11:08
Be6he6mo6th napisał/a:

Co to za "no name'y" podajesz wielki hip-hop jak widzę... Dobry rap, pewnie każdy o nim słyszał.

Akurat takie "no name'y" robią najlepszą muzykę, bo robią to z pasji, a nie dla pieniędzy jak całe mainstreamowe gówno pod publike, które leci na MTV, czy ViVie
Zgłoś
A................x 2009-09-15, 11:28 1

To też jest skład no-name? xD Czuć tą pasję...racja :]
Zgłoś
erniii 2009-09-15, 12:12 2
Be6he6mo6th napisał/a:

Co to za "no name'y" podajesz wielki hip-hop jak widzę... Dobry rap, pewnie każdy o nim słyszał.

No napewno nie slyszal o nich taki hejter jak Ty. Nie bede z Toba wiecej dyskutowal bo jak widze nie posiadasz nawet najnizszego poziomu, pozdrawiam.
Zgłoś
Człapi 2009-09-15, 12:44
na 100% mam ten cały szajs gdzieś- jak oni tak JP na 100% to czekam aż któryś oficjalnie podejdzie do jakiegoś policjanta na ulicy i to powie-tyle-powiedzialem-dobranoc państwu

Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
Zgłoś
M................6 2009-09-15, 12:45
hip hop jest chujem.

ALL HAIL LCN!
Zgłoś
perun 2009-09-15, 13:19
ten klip trzeba oglądać z wyłączonym dźwiękiem; ten kawałek Jest Pedalski na 100 %
Zgłoś
Saia 2009-09-15, 13:20
Bogna napisał/a:

miałam nieprzyjemność być na jego koncercie na heinekenie. najgorsze teksty, jakie słyszałam ze sceny 'konferansjerka' i teksty 'piosnek') i skuteczne wzbudzenie we mnie irytacji (zarówno on, jak i pbliczność). cały czas mnie zadziwia, jak człowiek z takim muzycznym wykształceniem może robić coś takiego :|. normalnie mi wstyd za kolegę po fachu

też tam byłem i się własnie do tego odnoszę. wiesz co to gastro faza? tak na początek...
Zgłoś
yarzapp 2009-09-15, 14:52 1
Saia. to, że sobie jara przed koncertami to jest jego problem, nikt nie musi potem wysłuchiwać głupot. Swoją drogą zawsze lubiłem ostrego

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
freshu 2009-09-15, 18:58
firma robi swoje i ma wyjebane na takie opinie, a że to trafia do szczyli to juz nie ich wina.

a teraz mnie zwyzywajcie.. ;f
Zgłoś
B................a 2009-09-15, 19:09
Saia napisał/a:

wiesz co to gastro faza? tak na początek...

nie, kurna, nie wiem

mam chyba prawo nie lubić ostrego, prawda? i zawsze uważałam, że dla mnie cokolwiek powiedziane przez kogokolwiek to mogą być bzdury? dla mnie ostry zmarnował tylko talent. to jest moje prywatne zdanie, a tak na koniec (że nawiążę do Twojej wypowiedzi) to nawet lily allen dała lepszy koncert niż ostry... tyle ode mnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów